Harita Erogan

  • Agus
    Leuwih kuring miboga beurat, kurang mindeng kuring hayang seksual sauyunan jeung pamajikanana. Eta meunang ka titik nu sex geus ampir sirna tina kahirupan urang. Kuring teu hayang ka uing nikah, jadi kuring indit ka dokter. Nu urologist disarankan kuring pikeun normalize diet, latihan fisik (utamana ngalibetkeun suku) jeung pikeun nyokot pél erogan. Saméméh leungitna beurat cacakan deui kana kahirupan mah hatur nuhun ka pakakas ieu éndah, jadi kuring mamatahan ka sadaya lalaki anu boga masalah dina ranjang.
  • Andi
    Alatan masalah jeung kelenjar tiroid, kuring geus nyata turun libido, jeung saterusna lengkep leungit cacakan. Ieu mah bener scared rarasaan yen kuring bisa tetep kakuatanana, keur di hiji umur rélatif ngora. Ka dokter mah teu hayang ka balik, jadi kuring ieu néangan solusi dina Internet sarta pamustunganana kapanggih! Jeung pél erogan Kaula ngajalankeun full kahirupan sex.
  • Sherly
    Salaki kuring ieu di karya masalah, jeung saterusna manéhna ieu mecat. Manéhna grieved leungitna pakasaban, jeung kuring teu nanya manéhna sex, tapi lamun cukup waktu nu geus kaliwat, kuring sadar yén manéhna miboga masalah jeung cacakan. Saterusna dina Internét kuring manggihan informasi ngeunaan tablet Erogan jeung megatkeun pikeun meuli eta. Ayeuna urang geus nepi a kadua bulan madu!
  • Rudi
    Kuring mimiti ngaleungit cacakan, jadi kuring babarengan jeung babaturan mah masalah. Eta tétéla yén éta téh ogé teu luput. Cenah pikeun mantuan manéhna sampurna tablet erogansarta kuring ogé megatkeun pikeun nyoba. Kuring teu ngarti nu urang sadaya individu, jeung naon anu mantuan manéhna, bisa méré kuring aya hasil anu alus. Tapi mamang mah wibawa lamun sanggeus 3 poé sanggeus dimimitian ubar ieu mah cacakan jadi saperti ieu saméméh, sarta sanggeus 2 minggu mah, ieu bisa nyugemakeun pamajikan di ranjang pikeun sakabeh jam! Jadi kuring nyarankeun alat ieu dulur!
  • Dewi
    Kuring teu kungsi ngira yén salaki bakal nyanghareupan masalah saperti peluh, sabab manéhna geus sok mingpin hiji gaya hirup cageur sarta ngalakonan olahraga. Lila usaha ngolo-ngolo manéhna nempo dokter, jeung masih manéhna nyerah. Sexologist disarankan manéhna pikeun nyokot pél eroganjeung kami pisan bersyukur pikeun pangaruh ubar ieu. Sex ieu sarua jeung di nonoman-na! Kuring mamatahan dulur nyoba pél eroganjeung teu kakurangan di tiiseun ti gangguan fungsi erectile.
Harita Erogan
4.9
24