Dahareun pikeun potency jalu: produk nu ngaronjatkeun téstostéron

collage sayur jeung bungbuahan pikeun potency

Pikeun lila, patarosan potency teu leungit relevansi maranéhanana pikeun unggal wawakil satengah kuat umat manusa. Dina waktu nu sarua, hébat pentingna napel dahareun, nu ngarah ka ngembangkeun sakabeh cabang kuliner - arah cinta-érotis, ngandung rupa produk pikeun potency.

Nurutkeun kana ubar modern, tingkat téstostéron dipangaruhan ku diet well-dirumuskeun. Naon anu kudu dilakukeun ku lalaki pikeun ngajaga sareng ningkatkeun kakuatan seksualna?

produk mangpaat pikeun potency conto 1

Diet pikeun potency

Daptar produk nu bener bisa mantuan cukup badag, aranjeunna sadayana nyumbang kana jenuh pinuh ku elemen mangpaat anu boga pangaruh langsung dina libido.

Anu mimiti, éta patut nyorot vitamin - A, B, E, lemak tina grup omega - 3.

Dahar tuangeun anu séhat dina jumlah anu cekap bakal ngabantosan ngahindarkeun setrés anu teu perlu dina burih sareng nampi hasil anu dipikahoyong.

Produk nu ngaronjatkeun potency lalaki: daptar

Kacang gaduh pangaruh stimulasi, terapeutik sareng prophylactic. Asupan sistematis pisan ngirangan kamungkinan ngembangkeun disfungsi erectile. Pangaruh maksimal tiasa dihontal ku cara ngagunakeunana henteu dimurnikeun. Kacang sareng pistachios ngalakukeun padamelan anu pangsaéna.

Aya legenda ngeunaan sipat miraculous produk ieu, tapi tunduk kana panarimaan sistematis.

Madu

Madu teu ngan kudu seger, tapi ogé dibeuli ti seller dipercaya. Disarankeun terang ti mana daratan éta dibawa, dimana lebah ngumpulkeun nectar, dina henteuna sawah anu dirawat ku sababaraha komponén kimia.

Hésé ngabayangkeun diet pikeun peluh tanpa madu biasa, khususna kombinasi sareng tuangeun anu tangtu. Resep pangalusna dibere handap:

  • Madu sareng jahé, dina jumlah anu sami, mangrupikeun stimulan anu saé, sareng aranjeunna ogé gaduh pangaruh obat kuat. Cai biasa, anu kedah dicandak sareng campuran, bakal ngabantosan nyerep;
  • jus wortel jeung madu bakal mantuan Cope jeung manifestasi mimiti peluh;
  • Pikeun ngaronjatkeun potency, ngaleungitkeun gejala prostatitis, cukup resep asli sanggup. Pikeun nyiapkeun éta, anjeun peryogi anggur beureum, produk alami tina apiary, jus aloe anu énggal diperas, hips acuk dicincang, siki peterseli. Saatos campuran infused sahenteuna saminggu, dicandak sateuacan tuang, henteu langkung ti 20 gram.

Madu jeung kacang pikeun potency

Eta sia noting hiji piring basajan pisan nu ngajamin kanaékan téstostéron: campur walnuts dicincang (100g) jeung madu (70g); nyandak 20-30 gram massa unggal poé saméméh waktu sare.

Sayuran jeung greens

Kadaharan anu séhat kedah kalebet sayuran. Sateuacan nganggo pangobatan, anjeun kedah nengetan bawang, kol, wortel, asparagus, seledri, lobak, bawang bodas. Sadaya ieu mangrupikeun produk anu ningkatkeun potency. Sajaba ti éta, sayuran mantuan pikeun ngaronjatkeun kahayang seksual, lamun maranéhanana didahar salaku tangtu utama, atawa salaku lauk.

produk mangpaat pikeun potency conto 2

Awak ieu enriched kalayan sagala mineral diperlukeun jeung vitamin nu ningkatkeun potency, mangaruhan komponén hormonal, nyata ngaronjatkeun libido.

Lamun rutin kaasup dina diet poean atah, pindang, stewed, anjeun bisa ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh, kitu ogé fungsi sistem reproduksi.

bungbuahan

Nuluykeun paguneman ngeunaan gizi pikeun potency, hiji teu bisa gagal nyebut bungbuahan, nu ngandung jumlah badag vitamin. Pikeun langsung ningkatkeun fungsi seksual, cukup dahar jeruk, dalima, jeruk bali, cau. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling amis sareng nikmat pikeun ningkatkeun kakuatan lalaki sacara alami.

Koktail buah sareng teas bakal ngabantosan anjeun nambihan rupa-rupa kana diet anjeun, bari ngeusian éta ku jumlah vitamin anu diperyogikeun.

Coklat

Dina waktu nu sarua, seledri pantes perhatian pangdeukeutna, nu rightfully dianggap analog alam kawentar "Viagra".

Coklat tindakan dina cara anu béda-béda, khususna variétas poékna, dimana aranjeunna kapanggih dina jumlah anu ageung:

  • Theobromine, alkaloid sarupa dina pangaruh kafein;
  • Phenylethylamine, sanyawa kimia husus nu provokes rasa cinta, ngaronjatkeun libido;
  • Antioksidan - ningkatkeun wanda, kesejahteraan umum, nyiptakeun kaayaan anu paling nguntungkeun pikeun organ séks pikeun fungsina normal.

Nanging, sadaya kauntungan anu didaptarkeun aya sacara éksklusif pikeun ngeunah poék, eusi kakao sahenteuna sahenteuna 65%. Anjeun ogé kedah henteu nyiksa coklat, tapi nyandak "dosis", upami ayana panyakit kronis, khususna darah tinggi, masalah pankréas.

produk mangpaat pikeun potency conto 3

tiram

Tiram, komponén konstituén maranéhanana ditujukeun pikeun mulangkeun potency. Ieu mangrupikeun produk sanés anu dipikanyaho pikeun pangaruh stimulasi kana organ séks lalaki, kalebet kana grup aphrodisiacs. Mangpaat kerang ieu kusabab kandungan anu luhur:

  • séng organik;
  • Asam amino langka anu tiasa ngaktifkeun produksi téstostéron (hormon séks lalaki), kalayan paningkatan jumlah spérma;
  • Dopamin, zat anu ningkatkeun libido.

Kusabab diadegkeun salaku hasil tina sababaraha taun panalungtikan, konsentrasi maksimum asam amino sareng séng dina awak moluska dititénan dina musim semi, salami réproduksi aktipna. Nu ngécéskeun perluna ngagunakeun tiram bray dina mangsa ieu keur dahareun.

teri

Ieu produk alam teu ngan ngaronjatkeun potency, tapi ogé ngaronjatkeun fungsi sistem cardiovascular jeung strengthens kaséhatan sakabéh.

Daging, variétas lemak tetep sumber utama bahan wangunan pikeun otot, nyumbang kana produksi téstostéron. Pikeun potency, Anjeun kudu milih daging beureum - daging kuda, sapi, daging pedet.

Produk susu

Di antarana eusi protéin maksimum nyaéta, krim haseum mangrupa stimulan alus teuing. Nanging, eusi gajih anu luhur kedah dipertimbangkeun, janten henteu langkung ti 100 gram produk per dinten disarankeun. Penting pikeun ngalebetkeun kéju pondok, kefir, susu sadayana, yogurt, yogurt alami, budaya starter dina dahareun.

Anjeun ogé kedah nengetan susu kuda (koumiss):

  • Ngabogaan sipat anti sepuh sareng obat kuat;
  • Ngaronjatkeun normalisasi métabolisme;
  • Ngaronjatkeun komposisi getih, karya sakabéh sistem cardiovascular.

Produk susu ferméntasi ieu sareng fermentasi alkohol tina susu anu dicandak tina kuda ngandung sajumlah hormon penting anu gaduh pangaruh anu kuat dina sadaya sistem imun sacara gembleng. Ku alatan éta, aya nanaon héran dina pangaruh luar biasa nu inuman ieu ngabogaan potency jalu, ngaronjatkeun kapasitas réproduktif, babarengan jeung aktivitas seksual.

Resep rahayat

Ngagunakeun produk alam, anjeun bisa kalayan gampang nyiapkeun remedies miraculous nu greatly ningkatkeun kinerja seksual lalaki. Ieu kalebet mandi kalayan ekstrak pinus, dimana anjeun kedah nguap supados komponén mangpaat tina tangkal koniferus kaserep kana kulit.

tinctures pikeun ngaronjatkeun potency

Naon inuman pikeun ngaronjatkeun potency

Tincture kembang parantos kabuktosan saé, panggunaan teratur anu ogé nyumbang kana paningkatan kakuatan. Komposisi kalebet kembang immortelle, calendula, akar valerian, wort St. Hawthorn kabuktian alus teuing, asupan teratur anu nambihan kapercayaan, ningkatkeun kapercayaan diri, sareng ningkatkeun daya tahan.

tea jahé

Inuman ieu, unik dina sagala hal, ngagaduhan eusi anu ageung:

  • Vitamin grup B, A, C;
  • asam amino;
  • Unsur renik, mineral.

Sadayana gaduh pangaruh anu mangpaat dina sistem kardiovaskular, nyumbang kana:

  • getih thinning;
  • Nguatkeun pembuluh darah;
  • Ngaleungitkeun racun;
  • Ngarangsang karya uteuk.

Hasilna, ngaronjat dorongan seksual jeung kaséhatan lalaki sacara umum.

Nyiptakeun jahé téh gampang. Ieu cukup pikeun mesek sapotong leutik akar (kira-kira dua cm) sareng rendang. Tuang campuran hasilna kalawan cai nu ngagolak, ninggalkeun ka infuse pikeun menit 10. Lemon jeung madu bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun sipat penyembuhan. Akar garing sampurna, sanaos konsentrasi gizi di jerona langkung handap, janten, anjeun henteu kedah ngarepkeun pangaruh positip anu ageung.

jahé tea pikeun potency

Nalika milih jahé salaku stimulan, anjeun kedah tumut kana kaayaan umum kaséhatan, sabab éta henteu cocog pikeun unggal wawakil satengah kuat umat manusa. Dilarang pisan dianggo pikeun maag peptic sareng panyakit batu empedu, gastritis, sababaraha panyakit jantung, pembuluh darah, kulit. Pikeun sadayana anu sanés, disarankeun pisan konsultasi ka dokter ngeunaan advisability nginum inuman ieu.

Naon Maéhan Kakuatan Séksual?

Tangtosna, alkohol aya di tempat munggaran, ieu mangrupikeun scourge anu paling dahsyat pikeun seueur lalaki anu nyobian ngabuktikeun nilaina dina ranjang kalayan bantosan inuman anu "mabok".

Daging smoked, inuman fizzy, barang dipanggang jeung kadaharan gancang maénkeun peran négatip, pamakéan kaleuleuwihan nu ngabalukarkeun ngarugikeun irreparable.

Ogé, urang teu kudu poho ngeunaan hiji gaya hirup cageur, nu bareng jeung gizi ditangtoskeun bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajaga kapercayaan diri salila sababaraha taun.