Perlakuan peluh dina 40, 50, 60 taun

Unggal lalaki dewasa sacara séksual terang naon peluh atanapi disfungsi érectile. Manehna teh salah sahiji takwa utama lalaki tina sagala umur na status sosial. Kiwari aya loba béda ubar pikeun mulangkeun potency, tapi ampir kabéh maranéhanana anu aimed ngan dina ngaleungitkeun gejala, tapi teu mangaruhan ngabalukarkeun peluh, nu, ku jalan, bisa jadi cukup loba. Ku alatan éta, ubar sapertos ngan ukur masihan hasil samentawis, meryogikeun paningkatan bertahap dina dosis sareng pamustunganana kaleungitan efektivitasna.

Sasuai, dina andrology modern jeung urology, pangaruh dina ngabalukarkeun ngembangkeun disfungsi erectile, nu pisan béda dina mékanisme peluh, dibawa ka fore. Ngan ku exerting dampak langsung dina ngabalukarkeun tumuwuhna gangguan potency bisa masalah lengkep direngsekeun, jeung teu samentara mulangkeun kamampuhan pikeun mibanda hubungan seksual.

masalah potency lalaki

Fitur tina anatomi lalaki

Sistem réproduktif lalaki, nyaéta, kagiatan sirit, testicles, appendages, jsb, dikawasa ku lobus frontal cortex cerebral, sistem saraf simpatik sareng parasympathetic. Dina waktos anu sami, mékanisme éndokrin-humoral sareng hormon séks ogé gaduh pangaruh langsung kana kagiatanana.

Lobus frontal, ngaliwatan keterlibatan faktor neurohumoral, sistem saraf somatic sareng otonom, tanggung jawab pikeun ngontrol paripolah seksual. Pencapaian cacakan dipastikeun ku kagiatan sistem saraf parasympathetic, sedengkeun éjakulasi dikawasa ku sistem saraf simpatik.

Sistem saraf parasympathetic mangrupakeun bagian tina sistim saraf otonom jeung puseur dina tulang tukang jeung otak, nu tanggung jawab bersantai serat otot tina tembok pembuluh darah, jsb sistim saraf simpatik nyaéta sabalikna ti bagian parasympathetic. sistim saraf otonom, puseur nu lokasina di tulang tonggong jeung tanggung jawab kontraksi serat otot, mindahkeun awak pikeun "merangan" kesiapan sarta, sacara umum, mobilisasi kamampuhan na.

struktur sirit

Pamadegan Ahli Dokter

Sistim saraf otonom ti jaman ka jaman malfunctions di unggal jalma, sarta, salaku hasilna, urang boga kaséhatan umum goréng, contributing kana awal sindrom dystonia vegetative, insufficiency otonom jeung krisis otonom, kitu ogé gangguan somatoform, nu disebut. neurosis organ. Kabéh ieu ogé mangrupa pemicu pikeun disfungsi erectile. Neuroses sapertos dirawat kalayan bantosan urut umum, fisioterapi sareng latihan fisioterapi.

Salila cacakan, dinding awak cavernous sirit bersantai sarta lumen pembuluh darah na naek. Prosés ieu dipicu ku sistem saraf somatik sareng otonom kalayan keterlibatan pusat pangaturan anu aya dina tulang tonggong. Ti dinya, ngaliwatan akar tulang tonggong branching kaluar dina tingkat vertebrae lumbar 3rd sarta salajengna branching kana saraf leutik, dorongan saraf dikirimkeun langsung ka dinding pembuluh darah jeung awak cavernous sirit. Ku alatan éta, parobahan dina tulang tonggong lumbar bisa meungpeuk prosés ieu, nu bakal ngakibatkeun peluh.

Dina lalaki, tulang tukang ends di tingkat 1st lumbar Vertebra, ngalirkeun kana plexus saraf badag disebut cauda equina. Anjeunna nampi nami ieu kusabab kasaruaan éksternal anu signifikan sareng buntut kuda, sabab kabentuk ku sajumlah ageung serat saraf anu turun vertikal ka handap kanal tulang tonggong sareng dikaluarkeun pasangan ngaliwatan bukaan alami dina vertebrae pikeun nyernakeun anu saluyu. organ.

burut intervertebral ngabalukarkeun peluh

Salaku tambahan, fungsi seksual ogé dikawasa ku mékanisme éndokrin-humoral, nyaéta, sistem testis-hipofisis-hipothalamus. Dina hal ieu, sintésis cairan mani sareng nutrisi jaringan ditangtukeun ku tingkat hormon séks. Kelenjar adrénal tanggung jawab pikeun produksina. Aranjeunna ngaluarkeun ampir 2/3 androgens sareng dugi ka 80% éstrogén, anu mangrupikeun prékursor hormon séks lalaki. Tapi kagiatan kelenjar adrénal aya dina hubungan langsung jeung karya kelenjar tiroid. Ku alatan éta, palanggaran dina fungsi anak, kitu ogé kelenjar adrénal, sarta sistem hypothalamic-hipofisis bisa ngakibatkeun peluh pengkuh.

Hipotalamus mangrupikeun bagian otak sareng mangrupikeun kelenjar sékrési hormon sareng pusat pangaturan saraf otonom.

Hasilna, nalika gairah seksual ngaktifkeun sintésis téstostéron ku hormon sistem hipotalamus-hipofisis sareng pangiriman impuls saraf dina sél témbok arteri sirit, oksida nitrat mimiti disintésis. Éta nyababkeun rélaxasi serat otot lemes tina témbok vaskular, anu nyababkeun ékspansi na. Ku alatan éta, volume getih asup kana sirit naek. Ieu ngeusi cavernous atanapi cavernous awak, nu ensures paningkatan dina ukuran sirit jeung akuisisi firmness dipikabutuh pikeun kontak seksual. Dina hal ieu, venula, anu ngalir getih tina sirit, ngirangan. Salaku hasil tina panurunan dina lumen maranéhanana, laju outflow getih nurun, nu ensures pangropéa hiji cacakan pikeun periode waktu nu diperlukeun.

Nyababkeun sareng fitur pangwangunan

Teu jadi lila pisan, ieu dipercaya yén nepi ka 90% tina sakabeh kasus disfungsi erectile ngembangkeun alatan gangguan psikologis. Tapi panilitian anu dilakukeun parantos maksa henteu ngan ukur ragu ieu, tapi ogé ngabantah pernyataan sapertos kitu. Aranjeunna nunjukkeun yén 60-80% kasus peluh disababkeun ku gangguan organik. Eta sia noting yén urang teu ngawangkong ngeunaan panurunan dina potency jeung rupa-rupa darajat disfungsi erectile, tapi ngeunaan peluh, nyaeta, hiji tingkat ekstrim disfungsi erectile, nu teu mungkin pikeun ménta hiji cacakan pengkuh jeung prestasi kaku, volume sareng langsung hubungan seksual anu dipikabutuh pikeun hubungan seksual.

Kalayan peluh, lalaki ngawadul ngeunaan kurangna kahayang seksual, anu digabungkeun sareng henteuna lengkep henteu ngan ereksi anu dipikahoyong, tapi ogé anu spontan.

kurangna dorongan seksual sareng peluh

Ngartos hubungan sareng fungsi sistem reproduksi lalaki, henteu sesah pikeun netepkeun alesan utama pikeun ngembangkeun peluh. Ieu:

  • tatu tulang tonggong jeung pelvic;
  • parobahan degenerative-dystrophic dina cakram intervertebral tina tulang tonggong lumbar (hernias intervertebral, protrusions);
  • curvature tina tulang tonggong (scoliosis, lordosis);
  • gangguan dina karya sistem hypothalamic-hipofisis jeung gangguan hormonal;
  • gangguan vaskular, kaasup stroke, aterosklerosis, hipertensi, Abnormalitas dina struktur awak cavernous sirit jeung gangguan sirkulasi dina sistem reproduksi salaku hasil tina ngembangkeun prostatitis atanapi adenoma prostat.

Kiwari, numutkeun data resmi, peluh didiagnosis dina 40-50% lalaki umur 40 dugi ka 50 taun, dina 50-60% lalaki umur 50-60 taun sareng dina 60-80% lalaki umur 60 taun. Dina waktu nu sarua, aya unggal alesan pikeun yakin yén dina kanyataanana kaayaan téh malah leuwih hese, sabab teu sakabeh lalaki boga kawani pikeun indit ka dokter jeung masalah hipu misalna.

Dina sababaraha hal, statistik sapertos ieu alatan panurunan dina jumlah téstostéron dihasilkeun sanggeus 40 taun sarta progression of pathologies saméméhna earned tina tulang tonggong jeung pembuluh darah. Dina yuswa 50-60, aya parobahan hormonal alami kalayan panurunan dina volume téstostéron anu disintésis. Hal ieu jadi marga pikeun panurunan dina libido jeung, sasuai, perlu pikeun hubungan seksual. Tapi sanajan lalaki dina yuswa 60 anu bisa ngajaga cacakan normal pikeun pinuh sanggama dina henteuna gangguan lianna. Hijina bédana nyaéta panurunan dina frékuénsi maranéhanana.

Salah sahiji panyabab paling umum tina peluh di lalaki umur béda, kaasup di 40, sarta kadangkala malah saméméhna, nyaéta gangguan neurological disababkeun ku palanggaran akar tulang tonggong, nu jawab innervation tina pembuluh sirit. Komprési atawa karuksakan maranéhanana lumangsung salaku hasil tina tatu tulang tonggong atawa entrapment ku tulang tonggong melengkung, cakram protruding, atawa struktur lianna.

impotensi alatan palanggaran akar tulang tonggong

Dina hal ieu, aranjeunna ngobrol ngeunaan ayana peluh neurogenic. Kusabab ngeusian awak cavernous sirit ku getih dikawasa ku sistem saraf, upami aya gangguan dina pangiriman impulses saraf ti otak ka sirit, sanajan kahayang timbul, awak teu bisa ngirimkeun. sinyal ngeunaan ieu sarta ngangsonan aliran getih aktif kana awak cavernous. Paling sering, ieu dititénan nalika saraf nu pinched, ngaliwatan tulang tonggong dina tingkat vertebrae 3rd.

Panyabab umum sanésna peluh nyaéta prostatitis, atanapi radang prostat. Kiwari, panyakit ieu dina bentuk kronis lumangsung dina lalaki malah saméméh umur 40, sarta sanggeus 50 taun, éta lumangsung ampir unggal jalma katilu. Dina hal ieu, peluh mindeng hijina gejala radang kelenjar prostat.

Prostatitis, sapertos peluh, tiasa janten akibat tina gangguan sirkulasi dina organ pelvic salaku hasil tina ngembangkeun gangguan vaskular atanapi neurologis.

Prostatitis provokes ngarareunah tur nyeri dina perineum nu. Sajaba ti éta, bareuh dihasilkeun tina kelenjar prostat ngabalukarkeun komprési pembuluh darah, nu ngurangan inténsitas sirkulasi getih dina organ pelvic. Sajaba ti éta, cytokines dihasilkeun dina respon kana peradangan impede pangiriman impulses saraf kana prostat. Dina waktos anu sami, fungsina kaganggu, anu nyumbang kana panurunan dina sintésis téstostéron, anu tanggung jawab pikeun fungsi seksual. Sadaya ieu dina kompléks inevitably ngajadikeun eta teu mungkin pikeun pinuh ngeusi cavernous awak jeung getih jeung ngabalukarkeun leungitna potency.

adenoma prostat kalawan peluh

Pamadegan Ahli Dokter

Prostatitis di dunya modéren mangrupikeun hasil tina sikep teu ati-ati pikeun kaséhatan. Sakumaha aturan, ieu téh konsekuensi colds untreated, nu geus jadi kronis, gangguan postural jeung inactivity fisik. Ku alatan éta, perlu pikeun sanitize foci kronis inféksi, sabab flora pathogenic conditionally (contona, coccal), nu tumuwuh dina cavities tina kelenjar prostat, ogé bisa jadi ngabalukarkeun prostatitis. Salaku tambahan, anjeun kedah ngarobih sikep anjeun ka kahirupan seksual, ngaktifkeunana.

Jenis sareng akibat

Dumasar naon anu jadi sabab ngembangkeun peluh, jenis handap ieu dibédakeun:

  • Peluh neurogenik - sering pisan lumangsung sareng disababkeun ku gangguan dina pangiriman impulses saraf kana otot lemes sirit. Hal ieu dicirikeun ku panurunan dina sensitipitas sirit jeung réduksi kutang dina frékuénsi erections, kaasup spontan, erections isuk.
  • Vascular, ngabagi kana arteriogenic sareng venogenic. Anu kahiji nyaéta akibat tina palanggaran aliran getih kana awak cavernous, anu janten akibat tina parobahan dina kaayaan arteri séks sareng cavernous. Anu kadua lumangsung ngalawan latar tukang ékspansi urat sirit, anu nyababkeun aliran getih anu aktip pisan. Pikeun peluh vascular, éjakulasi uncontrolled ciri dina tahap awal formasi, kitu ogé panurunan dina résistansi hiji cacakan.
  • Hormonal - janten akibat tina teu saimbangna hormonal, anu paling sering dititénan ngalawan latar tukang diabetes mellitus sareng patologi endokrin anu sanés, ngarah kana ngahambat produksi téstostéron sareng asimilasi na.

Aya sababaraha tipe séjén peluh, contona, anatomis, genetik, jeung sajabana, tapi aranjeunna teuing kirang umum ti nu ditétélakeun di luhur.

Naon waé jinis peluh, éta mangrupikeun masalah anu serius pikeun lalaki. Anu mimiti, henteu mampuh pikeun ngalakukeun hubungan seksual ngabalukarkeun kasusah dina kahirupan pribadi, leungitna kapercayaan diri jeung masalah psikologis. Seringna, peluh janten nyababkeun ningkat agrésif sareng ngembangkeun depresi parna di lalaki umur naon waé, khususna nalika ngembang dina taun-taun anu cukup ngora - dina 40-50 taun. Ieu teu bisa lulus tanpa renik, salaku hasilna, hubungan jeung jalma deukeut jeung kolega dipanaskeun, konflik mindeng flare up, nu bisa ngakibatkeun leungitna pakasaban sarta aggravation tina kaayaan psikologis nepi ka penampilan suicidal atawa, sabalikna, pikiran antisosial.

masalah kulawarga alatan potency goréng

Tapi, sajaba kasusah psikologis, peluh boga pangaruh pisan négatip on kaséhatan lalaki. Setrés konstan provokes nu aggravation kasakit kronis aya, sarta ogé négatip mangaruhan kaayaan kekebalan. Ku alatan éta, lalaki jadi leuwih rentan ka ngembangkeun rupa-rupa kasakit tepa. Ogé, setrés psikologis anu konstan sering nyababkeun gangguan dina fungsi saluran pencernaan, jantung, sareng paru-paru. Ku alatan éta, mindeng ngalawan latar tukang peluh ngamekarkeun atawa worsen:

  • gastritis sareng maag peptic burih sareng duodenum;
  • panyakit jantung iskemik, angina pectoris;
  • bronchitis, jsb.

Ku alatan éta, penting pisan pikeun henteu malire masalah peluh, ngaitkeun kana umur sareng pasrah kana kaayaan, tapi pikeun ngamimitian akting, milarian anu nyababkeun disfungsi seksual sareng cara pikeun ngabéréskeunana. Ieu leres henteu ngan dina yuswa 40 taun, tapi ogé dina yuswa 50 sareng 60 taun. Komprehensif diagnostics jeung perlakuan sasaran tina gangguan kauninga bakal mantuan teu ngan mulangkeun potency normal jeung mulang lalaki ka kahirupan seksual full, jeung dina waktu nu sarua kanyamanan psikologis, tapi ogé ngaleungitkeun kasakit nu, lamun untreated, bisa ngakibatkeun parna sarta kadangkala hirup. komplikasi - ngancam, kitu ogé cacad.

Diagnostik

Dina henteuna potency atawa tahap awal disfungsi erectile, hiji lalaki perlu konsultasi andrologist, jeung dina henteuna saperti spesialis di kota, urologist a. Salila konsultasi awal, dokter bakal ngadengekeun keluhan sabar urang, assess kaayaan psikologis sarta nalungtik wewengkon palangkangan pikeun tanda kasakit séks. Dina henteuna misalna, dokter prescribes susunan prosedur diagnostik, tujuan utama nu - pikeun ngadeteksi pathologies organ séjén sarta sistem anu provoked ngembangkeun peluh. Ieu:

  • UAC jeung OAM;
  • analisis tingkat hormon séks, hormon tiroid, jsb;
  • tés gula getih;
  • nangtukeun tingkat tekanan getih;
  • PCR pikeun ayana kasakit dikirimkeun séksual;
  • ultrasound séks;
  • palpation tina kelenjar prostat pikeun assess kaayaanana.
perlakuan impotensi ku dokter

Upami panilitian ieu henteu nunjukkeun panyimpangan anu katingali tina norma, pasien bakal disarankan pikeun konsultasi ka ahli saraf, sabab éta peluh neurogenik anu cukup umum ayeuna. Dina konsultasi, neurologist bakal nalungtik sabar, sarta mimiti sagala anjeunna bakal museurkeun refleksnya, kaayaan tulang tonggong jeung completeness tina gerakan dahan. Pikeun nangtukeun ayana parobahan dina kaayaan tulang tonggong, dokter ngagunakeun métode palpation sarta ngalaksanakeun tés fungsional. Geus dina dasar hasil diala, manéhna bisa ngadegkeun ayana parobahan dina kaayaan tulang tonggong. Tapi pikeun ngonfirmasi diagnosis, kitu ogé pikeun nangtoskeun sacara akurat darajat sareng sifat patologi, metode panalungtikan instrumental kedah dilaksanakeun:

  • X-ray atanapi CT - métode utama diagnosing Abnormalitas dina kaayaan struktur tulang tulang tonggong, ku kituna mindeng dipaké pikeun ngadeteksi scoliosis, lordosis, jsb;
  • MRI nya éta métode pangalusna pikeun detecting parobahan dina kaayaan struktur jaringan lemes, kaasup cakram intervertebral, tulang tukang, jsb;
  • myelography - metoda anu ngamungkinkeun pikeun meunteun kualitas pangiriman impulses saraf kana otot, nu nyadiakeun informasi ngeunaan darajat deficit neurological disababkeun ku komprési tina akar tulang tonggong.

Fitur sareng nuansa

Sacara umum, pengobatan peluh bisa dibagi kana symptomatic jeung etiotropic. Dina kasus nu pertama, sagala usaha anu aimed langsung dina achieving nyukupan potency, jeung dina kadua, dina ngaleungitkeun ngabalukarkeun na leungitna. Cara kahiji ngalibatkeun meunangkeun hasil di dieu jeung ayeuna, nu kadua leuwih pajeulit jeung ngidinan Anjeun pikeun ngaleungitkeun masalah potency lengkep, tapi laun. Ku alatan éta, kiwari aranjeunna biasana ngagabungkeun terapi symptomatic na etiotropic, nu nyadiakeun sabar jeung recovery gancang kanyamanan psikologis, kitu ogé hiji pamutahiran dina kaséhatan sacara umum.

Ku alatan éta, perlakuan pikeun peluh biasana ngawengku:

  • terapi ubar aimed di malikkeun potency jeung ngubaran kasakit nu ngabalukarkeun peluh;
  • terapi manual, anu ngamungkinkeun pikeun ngaronjatkeun kualitas sirkulasi getih dina organ pelvic, kitu ogé pikeun ngaleungitkeun pathologies tulang tonggong jeung mulangkeun transmisi normal impulses saraf kana serat otot lemes tina sirit;
  • kinesiotherapy, nu diwangun dina latihan otot lanté pelvic, kitu ogé otot tonggong jeung beuteung, nu consolidates hasil terapi manual tur penting pisan pikeun peluh neurogenic.
perlakuan peluh promotes hiji kahirupan kulawarga senang

Sadaya pasien disarankeun pikeun:

  • nyerah roko, alkohol jeung narkoba;
  • ningkatkeun tingkat kagiatan fisik, khususna nalika ngalaksanakeun gaya hirup sedentary, padamelan sedentary, jsb.
  • nyieun panyesuaian kana diet, bringing sacaket mungkin ka diet sehat;
  • pikeun ngurangan beurat ku ayana tanda obesitas, utamana beuteung;
  • nyingkahan kaayaan stres.

Teu ilahar pikeun manggihan rekomendasi ngagunakeun pompa vakum atawa pompa pikeun pengobatan peluh. Tapi metoda ieu henteu ngagaduhan pangaruh terapi sareng henteu salawasna ngangsonan awal cacakan. Sanajan kitu, ieu pakait sareng resiko nyeri salila éjakulasi, bruising sarta nyeri atanapi numbness dina sirit sorangan, ku kituna teu dianjurkeun ku urologists.

Pangobatan ubar

Léngkah munggaran saatos netepkeun panyabab pangembangan peluh nyaéta janjian terapi ubar anu pas. Éta kalebet resep resep pikeun mulangkeun potency sareng ngaleungitkeun panyakit anu nyababkeun masalah sareng éta.

pasangan nikah senang dina ranjang

Terapi symptomatic tina peluh utamana diwangun ku pamakéan ubar pikeun merangsang hiji cacakan, nyaeta, PDE-5 sambetan. Dina sababaraha kasus, perkenalan vasodilators ditunjuk, samentawis ngaktifkeun aliran getih kana awak cavernous sirit. Tapi aranjeunna ogé henteu gaduh pangaruh terapi sareng ngan ukur sakedap pikeun ngabéréskeun masalah peluh.

Terapi Etiotropic atawa aimed di ngaleungitkeun ngabalukarkeun ngembangkeun disfungsi erectile leuwih kompleks jeung kompléks. Leuwih ti éta, alam na langsung gumantung kana ngabalukarkeun peluh:

  • kalayan patologi kelenjar tiroid, diabetes mellitus, ubar hormonal sareng / atanapi ubar antihyperglycemic diresmikeun, anu kedah dilaksanakeun terus-terusan pikeun ngajaga kasaimbangan hormonal normal;
  • kalayan prostatitis, antibiotik, α1-blocker, pangobatan homeopathic dituduhkeun, sareng terapi dipilih masing-masing gumantung kana panyabab radang kelenjar prostat;
  • dina kasus patologi vaskular, administrasi obat anu normalisasi tekanan darah, nurunkeun kadar kolesterol getih, terapi manual ditampilkeun;
  • pikeun patologi tulang tonggong anu nyababkeun komprési akar tulang tonggong, ubar dianggo pikeun ngalereskeun cakram intervertebral anu dirobih, vitamin B, relaxants otot, NSAID sareng sababaraha anu sanésna.

Inhibitor PDE-5

Inhibitor fosfodiesterase-5 atanapi PDE-5 mangrupikeun sakumpulan ubar anu dipikanyaho ku kalolobaan lalaki pikeun ngarengsekeun masalah disfungsi érectile. Éta dumasar kana zat aktif anu ngahambat produksi énzim khusus fosfodiesterase-5. Éta tanggung jawab pikeun suprési guanosin monofosfat siklik (cGMP), anu mangrupikeun produk transformasi biokimia anu dipicu ku oksida nitrat. cGMP ngabalukarkeun panurunan dina nada otot lemes, sarta ku kituna perluasan awak cavernous sirit, nyaeta, lumangsungna hiji cacakan. Ku alatan éta, sambetan PDE-5, ku cara ngurangan aktivitas phosphodiesterase-5, "manjangkeun umur" cGMP, kukituna nyadiakeun cacakan lila-langgeng tur stabil malah ngalawan latar tukang parobahan nu patali umur alam.

Sadaya sambetan PDE-5 ngan ukur dianggo dina paménta, nyaéta, gairah seksual diperyogikeun pikeun kéngingkeun pangaruh.

Inhibitor PDE-5 ngawengku:

  • Sildenafil mangrupikeun ubar anu munggaran muncul dina pasar farmasi pikeun ningkatkeun potency. Mibanda durasi shortest tina aksi - nepi ka 4 jam, sarta mimiti meta 45-50 menit sanggeus ingestion. Tapi sildenafil teu cocog jeung alkohol, sarta mindeng provokes ngembangkeun efek samping (redness raray, kamacetan nasal, headaches, ngarareunah di jantung).
  • Tadalafil - boga lilana aksi pangpanjangna - nepi ka 36 jam, sarta pangaruh lumangsung 15-20 menit sanggeus ingestion. Tadalifil biasana ditolerir saé sareng jarang nyababkeun pangembangan épék anu teu dihoyongkeun.
  • Vardenafil mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun jam 5-12 kalayan awal pangaruh 30-45 menit saatos administrasi. Salah sahiji kaunggulan nyaéta kasaluyuan sareng alkohol, tapi panggunaanana kedah tetep dihindari, sabab négatip mangaruhan kaayaan pembuluh darah.
pil pikeun peluh

Ubar dina grup ieu sayogi dina dosis anu béda. Dina kalolobaan kasus, urologist nyarankeun dimimitian ku dosis minimum jeung nambahanana ngan lamun euweuh pangaruh. Sambetan FED-5 kedah dicandak henteu langkung awal ti sajam saatos tuang. Ieu bakal mastikeun nyerep panggancangna tina zat aktif sareng kamungkinan kéngingkeun pangaruh. Upami anjeun nginum obat sareng tuangeun, laju awal pangaruhna turun.

Kadé teu nyandak leuwih ti dosis dianjurkeun salila poé. Ieu ningkatkeun kamungkinan efek samping sareng tiasa ngabahayakeun kana fungsi sistem kardiovaskular.

Dina waktos anu sami, penting pikeun konsultasi ka dokter sateuacan nganggo obat-obatan sapertos kitu, sabab gaduh sababaraha contraindications:

  • kasakit cardiovascular parna, utamana angina pectoris jeung panyakit arteri koronér;
  • anomali dina struktur sirit;
  • kasus priapism (cacakan nyeri berkepanjangan) nu geus kaliwat;
  • neuropati optik;
  • nalangsara stroke atawa serangan jantung salila genep bulan panungtungan.

Henteu disarankeun pikeun ngagabungkeun sambetan PDE-5 sareng α-blockers, ubar dumasar kana nitrit. Kombinasi ieu tiasa nyababkeun komplikasi anu serius.

PDE-5 sambetan ngamungkinkeun pikeun ménta potency nyukupan dina ampir kabéh kasus. Tapi kalayan pamakean anu teu terkendali, organisme mimitina ngembangkeun kecanduan, anu peryogi paningkatan dosis pikeun kéngingkeun hasil anu sami.

nyandak pil pikeun mulangkeun potency

Ku kituna, impotensi sanes kalimah kiwari. Unggal lalaki dina ampir sagala umur bisa nyanghareupan eta, utamana wawakil "sedentary" profesi jeung nu pakait sareng exertion fisik kaleuleuwihan. Tapi nalika masalah hipu sapertos timbul, hal anu penting pikeun teu jadi isin jeung timer medicate, tapi ningali dokter. Leuwih ti éta, nu sooner lalaki hiji neangan pitulung médis, nu leuwih gancang bakal mungkin pikeun meunangkeun leupas tina masalah peluh, sarta salajengna ngurangan résiko ngembang komplikasi séjén nu bisa ngangsonan kasakit nu ngakibatkeun disfungsi erectile.