Produk anu ningkatkeun potency di lalaki

Potency jalu langsung gumantung teu ngan dina kaayaan umum kaséhatan (khususna, tingkat hormonal), tapi ogé dina alam jeung diet kuat kelamin.

Henteu aya rahasia yén konsumsi rutin tuangeun anu ngandung vitamin sareng unsur mikro anu dipikabutuh nyayogikeun kanaékan kinerja seksual.

Naon produk ningkatkeun potency lalaki? Anu mimiti, ieu lauk (flounder, mackerel), tiram, kadaharan ti laut, kitu ogé rupa-rupa sayuran (contona, turnips).

Produk pikeun ngaronjatkeun potency di lalaki

tiram

Éta mangrupikeun aphrodisiac alami, tindakanna kusabab kandungan séng sareng asam amino anu dipikabutuh pikeun awak.

Tiram - produk pikeun ningkatkeun potency di lalaki - nunjukkeun pangaruh klinis ieu:

  • merangsang produksi téstostéron;
  • ningkatkeun libido;
  • ningkatkeun jumlah spérma dihasilkeun.

Produk ieu disarankeun pikeun dikonsumsi sacara éksklusif atah.

Hiji lauk

Pikeun sual naon produk ngaronjatkeun potency lalaki, hiji bisa masihan jawaban unambiguous - lauk laut. Anu mimiti, flounder.

Ieu ngandung loba zat mangpaat:

  • vitamin grup A, B, E;
  • unsur renik;
  • asam amino.

Flounder ngamajukeun produksi téstostéron anu sengit, ningkatkeun dorongan séks, sareng ngabantosan ngarengsekeun masalah cacakan. Pilihan pangsaéna nyaéta lauk pindang atanapi kukus.

Produk pikeun ngaronjatkeun potency di lalaki kaasup mackerel - ngandung lemak omega-3 jeung asam omega-6 (aub dina formasi téstostéron). Konsumsi biasa mackerel mantuan teu ngan ngaronjatkeun kualitas kahirupan sex anjeun, tapi ogé ngaronjatkeun produksi spérma.

Turnip

Turnip ngandung unsur renik, vitamin, sareng zat anu ngamajukeun sintésis aktif téstostéron.

Pikeun tujuan terapi, disarankeun pikeun nyiapkeun campuran ieu:

  • ngagabungkeun dina bagian sarua gruel dijieun tina turnips grated pindang jeung wortel grated;
  • hiji séndok madu ditambahkeun kana komposisi.

Produk ieu pikeun potency bisa diwanohkeun kana diet sapopoé.

daging

Éta sanés ngan ukur aphrodisiac alami, tapi ogé tuangeun anu beunghar énergi. Produk daging nyumbang kana produksi aktif tina hormon tiroksin, ngandung loba elemen renik nu indispensable pikeun disfungsi seksual.

Produk daging pangsaéna pikeun lalaki:

  • daging kuda;
  • daging sapi;
  • daging domba;
  • daging kelenci;
  • hayam bikang;
  • Kalkun.

Ideally, produk daging anu stewed, dipanggang atawa pindang pikeun ngaronjatkeun potency di lalaki. Dahareun siap dikonsumsi kalayan sajumlah ageung bumbu anu henteu kurang mangpaat pikeun sistem reproduksi (contona, cilantro).

dana tambahan

Kadaharan di handap ieu anu ningkatkeun potency di lalaki tiasa nambihan diet anu leres:

  • tanduk kijang jeung sirit;
  • sereh Cina (Timur Jauh);
  • akar ginseng;
  • Teh Oolong.

Janten, tanduk anu dicincang sareng anggota rusa ngabantosan pikeun ngatasi masalah ieu:

  • disfungsi erectile;
  • panurunan dorongan seksual;
  • éjakulasi prématur;
  • kasakit prostat.
Hiji awéwé jeung lalaki anu geus strengthened potency-Na kalayan bantuan dahareun

Serai Cina mangrupikeun aphrodisiac alami kalayan pangaruh anu berkepanjangan.

Akar ginseng mangrupikeun aphrodisiac unik anu ngarangsang dorongan séks, ngamajukeun produksi téstostéron aktip sareng ningkatkeun kamampuan seksual.

Teh ubar anu disiapkeun dina dasarna tindakan sapertos akar ginseng. Oolong sareng ginseng sanés ngan ukur tèh unik pikeun "kakuatan lalaki", tapi ogé énérgi alami anu ngamajukeun surge vitalitas sareng ningkatkeun daya tahan fisik kelamin anu langkung kuat.

Janten, produk anu ningkatkeun potency di lalaki nyaéta sagala jinis daging, lauk laut, sayuran, kacang, madu, sareng bumbu.

Disarankeun pikeun suplement diet sapopoé kalayan cara unik pikeun merangsang "kakuatan maskulin" - sereh Cina, akar ginseng, tanduk dicincang jeung hiji anggota kijang, kitu ogé fortifying tea ditambah ginseng.