Hérbal naon anu tiasa diinum pikeun ningkatkeun poténsi lalaki? Schisandra, ginseng sareng anu sanésna

ginseng pikeun ningkatkeun poténsi

Penyembuhan hérbal pikeun ningkatkeun poténsi lalaki parantos lami dianggap ubar pangsaéna pikeun ngarengsekeun masalah dina lingkungan anu caket sareng nguatkeun kaséhatan lalaki. Éta henteu rusiah yén ubar hérbal mangrupikeun alat anu kuat pikeun merjuangkeun cacakan anu goréng, éjakulasi prématur sareng gangguan seksual anu sanés. Hérbal ubar ngandung antioksidan alami, vitamin, makro- sareng mikroélemen, flavonoid sareng zat-zat sanés anu diperyogikeun pikeun unggal lalaki.

Ubar herbal dimimitian saatos diagnosis ku dokter. Ngan ahli anu tiasa masihan idin pikeun pangobatan herbal. Spesialis dirina bakal nulis resep hérbal anu diperlukeun sareng olahan hérbal pikeun ngaleungitkeun disfungsi erectile. Nalika ngarengsekeun kursus (sahenteuna 1 bulan), anjeun kedah taat kana asupan hiji jinis taneman. Dina prosés terapi, anjeun kedah ngawas karaharjaan sareng kaséhatan anjeun nyalira. Naha aya paningkatan atanapi, sabalikna, aya efek samping.

Sacara umum, pangobatan hérbal lengkep aman sareng henteu-toksik. Sadaya pepelakan ubar parantos lami aya dina sababaraha rupa ubar dukun kuno sareng dukun. Pangobatan tradisional ngajaga resep ieu dugi ka jaman urang. Ku jalan kitu, sababaraha urang nyiapkeun lilin tina candidiasis heunceut tina bumbu.

Naon jinis ramuan anu pangsaéna pikeun dicandak pikeun ningkatkeun poténsi? Kumaha nyiapkeun solusi sareng dekok, sareng numutkeun skéma naon pikeun nginumna? Tinjauan pepelakan ubar anu ngabantosan ningkatkeun poténsi bakalan ngabantosan metode pangobatan.

Hérbal anu pangsaéna pikeun ningkatkeun poténsi lalaki

Schisandra

sereh pikeun ningkatkeun potency

Pasipatan

Tutuwuhan sereh ngabantosan pikeun gancang mulangkeun potency sareng ngaleungitkeun disfungsi erectile. Sipat utama tutuwuhan ieu:

  • stimulasi spermatogenesis;
  • normalisasi henteu saimbangna hormonal;
  • kanaékan konsentrasi adrenalin sareng norépinéfrin dina awak;
  • ningkatna fungsi séks;
  • pencegahan impotensi;
  • ngaronjat potency.

Komposisi

Lemongrass ngandung zat bioaktif lignans, anu nyumbang kana produksi alami hormon téstostéron. Anjeunna anu tanggung jawab libido sareng degdegan. Berry Schizandra beunghar ku vitamin sareng asam amino. Tutuwuhan ogé ngandung pektin, mangan, seng, tambaga, selenium, séng. Dina komposisi ramuan ieu, teu aya alkaloid sareng glikosida anu ngabahayakeun dipendakan. Dibutuhkeun nyimpen berry kalayan ati-ati - henteu tiasa disimpen dina wadah logam. Upami teu kitu, anjeun tiasa diracun pisan.

Kumaha cara ngagunakeunana

Hérbal pikeun ningkatkeun poténsi lalaki anu ngalakukeun aksi instan mangrupikeun kasempetan nyata pikeun gancang-gancang mulangkeun cacakan sareng ningkatkeun kahirupan séks anjeun. Schisandra mangrupikeun pepelakan sapertos kitu. Éta ngabantosan manjangkeun hubungan seksual sareng pangaruh paling nguntungkeun dina sakumna awak jalu. Pikeun ningkatkeun poténsi, ubar-ubaran ieu dianggo tina séréh:

  1. Kelor tincture. Pikeun persiapan na, candak 10 g siki sareng tuang 50 g vodka kana éta. Keukeuh ubar pikeun 2 minggu, tapis sateuacan dianggo sareng candak 30 tetes tilu kali sapoé sateuacan tuang.
  2. Infusion tina berries. Tuang cai ngagolak kana buah. Candak hiji séndok bahan baku sareng liter cair. Keukeuh 10 jam, tapis. Ditarima siang.
  3. Bubuk siki. Ubar ieu dikonsumsi dina 0, 5 g saatos tuang.
  4. Berry. Sateuacan senggama, tuang 3-5 buah jeruk bali.

Tutuwuhan ieu leres-leres gaib pikeun sadaya lalaki. Lemongrass bakal kabeuleum lengkep pikeun ngaganti ubar-ubaran kimia dina ngarobih sagala rupa gangguan di daérah séks. Berry sareng siki Schisandra tiasa ngarobih kahirupan séks anjeun ka anu langkung saé.

Ginseng

akar ginseng pikeun ningkatkeun poténsi

Pasipatan

Akar ginseng hususna épéktip dina ningkatkeun potency. Tutuwuhan ginseng ogé dianggo pikeun ngubaran borok peptik, permén karét perdarahan, sareng peradangan kronis. Ginseng sareng akar na ningkatkeun sirkulasi getih dina organ kelamin lalaki, nyumbang kana gancang ngeusian awak cavernous tina sirit ku getih. Hasilna, poténsi naék, aya dedegan anu pengkuh sareng awét. Zat anu ginseng ngandung:

  • ngalegaan saluran getih;
  • ningkatkeun aliran getih kana sirit;
  • nurunkeun kadar gula getih;
  • ningkatkeun daya tahan hiji lalaki nalika sanggama;
  • ngamajukeun dedegan awét;
  • stabilkeun fungsi séksual lalaki;
  • normalize karya jantung jeung pembuluh getih;
  • ningkatkeun motilitas spérma.

Komposisi

Ginseng ngandung sajumlah ageung vitamin B, vitamin C, mineral séng, tambaga, kalsium, asam lemak. Zat anu aya dina pepelakan disintésis dina bagian naon waé - akar, daun, batang, perbungaan. Ginseng mangrupikeun pepelakan abadi. Di Wétan, éta dipelak di rumah kaca khusus pikeun kéngingkeun bahan baku ubar.

Akar ginseng ngandung fitosterol, minyak atsiri, asam panaxic, panaxosides, alkaloid anu mangpaat. Ekstrak tutuwuhan seueur dianggo dina ubar tradisional boh ubar masarakat. Mangrupikeun afrodisiak alami anu kuat. Saha waé anu henteu terang ramuan naon anu diinum pikeun ningkatkeun potency, dukun nyarankeun ngagunakeun ginseng.

Kumaha cara ngagunakeunana

Pikeun ningkatkeun poténsi, anjeun kedah nganggo cara ieu:

  1. Tincture sanés alkohol. Grind akar tutuwuhan, tambahkeun madu (350 g). Keukeuh ubarna salami 10 dinten. Candak séndok téh sateuacan tuang tilu kali sapoé.
  2. Tincture alkohol. Grind akar ginseng, tambahkeun 200 ml alkohol kana bahan baku. Campuran kedah diinpus saminggu. Candak 20 tetes 2-3 p. beurang.

Akar ginseng kalebet dina seueur suplemén diet anu dituduhkeun pikeun ngirangan potency. Pamakéan pepelakan ieu bakal gancang malikkeun kaséhatan lalaki.

Dubrovnik

Dubrovnik pikeun ningkatkeun poténsi

Pasipatan

Tutuwuhan ngagaduhan pangaruh obat kuat sareng anti radang. Éta ngagumbirakeun saurang lalaki dina ranjang, ningkatkeun kahoyong seksual, manjangan hubungan seksual. Hérbal penyembuhan épéktip:

  • restores disfungsi seksual;
  • normalisasi sirkulasi getih dina alat kelamin;
  • ngubaran panyakit sistem kemih sareng réproduktif;
  • nyegah ngembangkeun impotensi;
  • ngubaran prostatitis;
  • nambahan potency.

Komposisi

Hérbal ubar pikeun ningkatkeun potency ngandung seueur zat anu peryogi anu diperyogikeun ku lalaki. Dubrovnik henteu terkecuali. Éta ngandung coumarins, samak, asam phenocarboxylic, flavonoid, antioksidan, vitamin sareng mineral. Tutuwuhan henteu ngagaduhan pangaruh toksik pikeun manusa.

Kumaha cara ngagunakeunana

Dukun nyarankeun ngagunakeun ubar ieu pikeun ningkatkeun poténsi:

  1. Dubrovnik infus. Lima sendok ramuan garing dituang kana 200 ml cai ngagolak. Keukeuh sakitar sajam. Dicandak dina bagian anu sami 4 p. dina sapoé. Simpen produk dina kulkas teu langkung ti 3 dinten.
  2. Infus sareng Dubrovnik, Calamus sareng Yarrow. Bahan baku hérbal garing dicandak teras dituang ku cai ngagolak. Yarrow nyandak 2 bagian, akar calamus sareng Dubrovnik 1 bagian masing-masing. Produk hasilna maksa sareng dicandak dina sagelas tilu kali sapoé.

Hawthorn

hawthorn pikeun nambahan potency

Pasipatan

Tutuwuhan parantos dianggo pikeun ningkatkeun poténsi ti saprak jaman kuno. Éta ningkatkeun aliran getih kana organ kelamin, ngamajukeun produksi alami hormon séks jalu, sareng ngaleungitkeun prosés stagnan dina pelvis. Sipat penyembuhan hawthorn parantos lami dipikaterang:

  • normalisasi disfungsi seksual;
  • ngaronjat potency;
  • stabilisasi tingkat hormonal;
  • nurunkeun tekanan getih;
  • pencegahan impotensi;
  • ningkat ereksi.

Komposisi

Hérbal ubar ieu ngandung asam lemak, pektin, fitosterol, sitrat sareng asam tartarik, asetilkolin, flavonoid. Ogé, komposisi ramuan ubar kalebet tanin, minyak atsiri sareng vitamin. Sadaya zat anu disintésis dina buah sareng daun hawthorn gaduh pangaruh anu nguntungkeun dina sistem urin-réproduksi lalaki.

Kumaha cara ngagunakeunana

Pikeun pengobatan impotence sareng disfungsi erectile, ubar-ubaran ieu dipidangkeun:

  1. Tincture alkohol. Buah seger atanapi garing tina pepelakan dianggo. Aranjeunna kedah dieusi 100 ml alkohol. Campuranana ditutupan sareng maksa sakitar saminggu. Saatos produk kedah saring ogé. Inuman 30 tetes sateuacan tuang tilu kali sapoé.
  2. Dekok Hawthorn. Produk non-alkohol disiapkeun sapertos kieu: bahan baku garing dituang nganggo 300 ml cai teras diduruk. Produkna disiapkeun salami 20 menit. Teras kaldu didinginkan sareng 70 ml diinum. Candak sateuacan tuang tilu kali sapoé.

Hawthorn mangrupikeun ramuan anu nyayogikeun hasil pangobatan anu nyata. Anjeun tiasa mésér hérbal pikeun ningkatkeun poténsi lalaki di apoték. Gampang pisan pikeun nyiapkeun tincture ubar na dekok anu diperyogikeun ti aranjeunna di bumi.

Kadang-kadang ramuan pikeun ningkatkeun poténsi lalaki teu aya gunana. Dina hal ieu, urang nyarankeun ngagunakeun pangobatan dumasar kana bahan alami.