Latihan pikeun kamampuan - mana anu paling mujarab pikeun lalaki?

Salaku tambahan pikeun latihan fisik khusus, pasién disarankeun pikeun ningkatkeun tingkat kagiatan fisik dina kahirupan sapopoe. Gampang pisan pikeun ngahontal ieu, tapi, sateuacan kagiatan olahraga biasa, penting pisan konsultasi sareng dokter ngeunaan kamungkinan beban.

Naon anu tiasa dilakukeun ngeunaan impotensi dina lalaki dina kahirupan sadidinten? Dokter masihan naséhat ieu:

  • lift jeung eskalator kedah ditingal upami dimungkinkeun pikeun naék tangga;
  • anjeun peryogi langkung waktos kanggo milampah, utamina upami cuaca sareng jalan ngamungkinkeun;
  • lalaki disarankeun nyéépkeun waktos kirang dina mobil atanapi dina angkutan umum;
  • ngahaturanan 10-20 menit unggal énjing kana latihan, kalebet latihan pemanasan sareng latihan ringan tina senam.

Penting pikeun dicatet yén kagiatan fisik sapertos kitu kedah diwanohkeun kana kahirupan anjeun sacara bertahap, utamina upami, dugi ka titik ieu, lalaki éta henteu acan kalibet dina olahraga nanaon. Upami aya teu ngarareunah, anjeun kedah ngirangan beban sacara umum sareng tambahan nganjang ka dokter.

Kompleks latihan pikeun lalaki pikeun potency

Latihan anu dijelaskeun disarankeun pikeun sadaya lalaki, kaasup anu aya dina kelompok umur. Dasar mékanisme pangaruh positip tina latihan nyaéta kanaékan hormon téstostéron, konséntrasina turun kusabab alesan-alesan anu tangtu. Ogé, latihan anu dijelaskeun ngabantosan ningkatkeun sirkulasi getih di daérah séks.

Nomer kompléks 1

  1. Ngadeg lempeng. Tutup dua suku pageuh dina dampal suku. Ayeuna anjeun kedah ngangkat suku luhur, ngabengkokkeun tuur sabisa-bisa. Angkatkeun dahan setinggi mungkin, hoyong ngahontal dada ku tuur. Turunkeun suku anjeun ku ngaléngkah. Teras lakukeun hal anu sami sareng anggota badan anu handap. Dina "kaluar" kedah janten niru tina léngkah pawai.
  2. Tatih. Suku dina tingkat taktak. Rénghap napas panjang. Ngabengkokkeun tuur rada, satengah squatting. Nalika squatting, kedah aya sensasi tegangan dina imbit. Teras, dina hitungan "dua", nangtung nepi ka jangkungna jangkung anjeun sareng sayah imbit anjeun. Balikan deui sababaraha kali.
  3. Ayeuna anjeun kedah ngalakukeun latihan anu terkenal "ngaji dina tempat". Téknologi palaksanaanna béda-béda. Anjeun kedah naékkeun tuur luhur, hoyong kéngingkeun dada (sapertos dina latihan nomer 1).
  4. Ngagolér dina lantai. Disarankeun henteu ngagolér dina lantai anu tiis, langkung saé ngagolkeun karpét. Ngabengkokkeun suku dina tuur, dampal suku kana taneuh. Regangkeun panangan anjeun "dina kelim", ogé diteken kana lantai. Sateuacanna, disarankeun pikeun nempatkeun bantal alit atanapi roller simbut handapeun handapeun deui. Ayeuna dina hitungan "hiji" anjeun kedah ningkatkeun pelvis. Dina waktos anu sasarengan, panangan sareng suku tetep gerak. Tahan pelvis dina posisi ieu 10-12 detik. Léngkah salajengna nyaéta balik deui ka posisi bohong aslina. Penting pikeun ngalakukeun latihan lalaunan, sacara ati-ati damel unggal gerakan.
  5. Ngagolér dina lantai. Suku dilempengkeun, panangan disarengan awak. Ayeuna anjeun kedah istirahatkeun leungeun sareng jari-jari anjeun kana lantai sareng angkat deui anjeun sareng pelvis setinggi mungkin. Ieu anu disebut. latihan "birch".
  6. Candak posisi anu sami. Pikeun ngalengkepan latihan ieu, anjeun peryogi obyék ngawangun bola. Bal saukuran sedeng biasa bakal dilakukeun. Beda utama antara latihan kagenep sareng kaopat nyaéta gugus otot tambahan anu kalibet. Tempatkeun benda buleud di antara tuur sareng capit ku kakuatan. Ayeuna anjeun kedah ngacungkeun pelvis bari meresan bal kalayan kakuatan maksimal. latihan ngangkat suku pikeun potency
  7. Candak posisi horizontal. Suku ditekuk dina tuur, panangan sacara bébas diposisikan sapanjang awak. Inti tina latihan nyaéta ngencarkeun otot perineum. Ngartos kumaha ngalaksanakeunana, anjeun kedah émut perasaan nalika lalaki nindes ngising. Latihanana kedah diulang 25 kali.
  8. Candak posisi horizontal. Ngabengkokkeun suku dina tuur. Leungeun dikonci teras disimpen di tukangeun sirah. Ayeuna angkat suku anjeun, kantun angkat. Laksanakeun latihan "sapédah"
  9. Diuk dina korsi luhur. Awak anteng, tonggong lempeng. Laksanakeun latihan nomer 5 tina komplek anu sami. Tukang tonggong teu kedah aub dina ieu.

Ieu kompleks terapi utama anu ningkatkeun nutrisi organ panggul sareng alat kelamin.

Atur latihan nomer 2

Latihan ieu meryogikeun kabugaran fisik anu saé. Aranjeunna disarankeun pikeun anu kaséhatan ngamungkinkeun aranjeunna olahraga langkung intensif.

  1. Candak posisi horizontal. Suku dilempengkeun, panangan diposisikan sacara bébas sapanjang awak. Numutkeun ka "hiji" hitungan, angkat kadua suku saluhur-luhurna, nyobian ditukangeun sirah. Tangtosna, tanpa persiapan anu saé, ngalungkeun anggota awak anjeun dugi ka ayeuna moal jalan. Éta ngan ukur penting pikeun narékahan ieu.
  2. Candak posisi "bohong" deui, waktos ieu dina beuteung. Ngabengkokkeun panangan dina siku sareng nempatkeun kana kelek. Dina hitungan "hiji" ngangkat beuheung, awak, hoyong ningali naon anu aya di payun. Léngkah salajengna nyaéta tetep dina posisi ieu salami 12 detik, teras bersantai teras balik deui ka posisi aslina.
  3. Ayeuna anjeun kedah ngalakukeun latihan anu sami, tapi dina langkung gancang, tanpa komponén statis.
  4. Ngadeg lempeng. Suku dina tingkat taktak. Nalika anjeun nguseup, anjeun kedah ngabengkokkeun kana suku anjeun sareng ngarangkul tuur anjeun ti jero ku panangan anjeun. Saatos éta, tarik burih ka jero, sareng kencengkeun imbit sareng otot perineum. Tahan dina posisi sababaraha detik. Teras sayah sareng balikkeun awak kana posisi aslina.
  5. Diuk dina korsi atanapi tai. Nangkep tukang korsi atanapi suku tai. Ayeuna anjeun kedah ngadamel 10 gerakan bunderan sareng pelvis, ngajaga tonggong anjeun lempeng. Leungeun kedah ketat mungkus tonggong atanapi suku. Teras balikan deui latihan, puteran pelvis ka arah anu sanés.
  6. Ngadeg lempeng. Dina hitungan "hiji", mimitian ngalakukeun gerakan pendil pelvis ka kénca sareng ka katuhu.

Dua sét latihan ieu pikeun lalaki pikeun poténsial dina kalolobaan kasus cukup pikeun mulangkeun poténsi normal.

Nyegah

Senam tiasa janten cara anu misah sareng mandiri pikeun mangaruhan poténsi lalaki sacara éksklusif salaku upaya pencegahan. Upami gangguan dina séks janten masalah anu sering atanapi rutin, maka moal mungkin pikeun méréskeunana liwat olahraga nyalira. Penting pikeun milarian pamariksaan pikeun ngaidentipikasi panyabab karusuhan fungsi erectile, konsultasi ka dokter pikeun diagnosis sareng pangobatan ubar panyakit anu nyababkeun impotensi.

yoga pikeun ningkatkeun kamampuan

Olahraga tiasa ngabantosan henteu ngan ukur pikeun ngahontal bentuk fisik atlit anu saé sareng awak bugar, tapi ogé masalah ngabongkar psychoemotional. Ngalaksanakeun palatihan, jalmi anu teu resep-gampang bakal kaganggu tina kasusah, kaayaan setrés. Ngaronjat gugup dileungitkeun, agresi akumulasi mendakan jalan kaluar, setrés psikologis turun, kasaimbangan sareng konsentrasi muncul. Sadaya ieu pangaruhna positip pisan kana poténsi. Ngurus awakna, jalma sakaligus ngatur kaayaan méntalna.

Nanging, henteu sadayana kagiatan fisik tiasa nyayogikeun manpaat kaséhatan anu sami pikeun lalaki.

Aya sababaraha olahraga anu henteu disarankeun pikeun wawakil kelamin anu langkung kuat, anu gaduh kacenderungan pikeun turun potency sareng disfungsi erectile. Diantara aranjeunna:

  • spésiés anu ngalibatkeun posisi linggih anu panjang (catur, dam);
  • tunggang kuda;
  • ngadayung;
  • balap mobil sareng sapédah.

Senam pikeun ningkatkeun poténsi di bumi

senam pikeun ningkatkeun poténsi di bumi

Latihan énjing nyumbang sanés ngan ukur pikeun mimiti dinten anu saé, tapi ogé ngagaduhan pangaruh anu subur pikeun sadaya fungsi awak urang, khususna gunana pikeun poténsi lalaki. Sadaya sistem organ diperkuat (pernapasan, saraf, kardiovaskular, pencernaan, sareng sajabana), épisiénsi sareng wanda ningkat.

Pilihan anu paling épéktip nyaéta latihan pikeun ningkatkeun potency nganggo dumbbells, salian ti éta, anjeun tiasa kalebet kagiatan anu manpaat anu sanés:

  1. Giliran alternatip awak 90 derajat kalayan serentak nyebarkeun panangan lempeng ka gigir. Latihan ditujukeun pikeun nguatkeun otot tonggong.
  2. Bawa sabeulah taktak anjeun sareng béngkokkeun panangan kana taktak anjeun, tahan dumbbells dina éta, laksanakeun léngkah ieu sakitar 15 kali. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun squats nganggo atribut ieu ku mantengkeun panangan anjeun ka payun. Atanapi, tina posisi rawan, angkat panangan nganggo dumbbells up.
  3. Push-up, aranjeunna kedah dilaksanakeun sahenteuna 20 kali, cobi tetep tenang napas nalika ngalakukeun latihan.
  4. Senam kakuatan pikeun ningkatkeun potency mangrupikeun pokus utama latihan dina tulang tonggong sareng nguatkeun korsét otot. Pikeun perwakilan kumaha waé umur, latihan sapertos kitu pisan kapaké, kalayan bantosan anjeun anjeun bakal hilap kana kejang lumbar salamina (angkat barbel, treadmill, sapédah, sababaraha pamasangan pikeun nguatkeun otot-otot panangan sareng suku). Upami anjeun gaduh kasempetan kanggo nganjang ka gim atanapi mésér pamasangan bumi, kelas pikeun éta bakal ngagentos sakumna komplek.
  5. Condong ka hareup - latihan sapertos kanggo ningkatkeun degdegan, éjakulasi sareng poténsial ngaleungitkeun spérma stagnan, ningkatkeun kagiatanana. Entong ngalakukeun sakaligus, sapuluh kali cukup. Tambihkeun jumlahna unggal dinten sakedik-sakedik, ngahasilkeun dugi ka 50 gerakan sareng korma dina lantai.
  6. Candak dumbbells dina leungeun anjeun (posisi mimiti - nangtung), bentang sapanjang awak, sareng silih ganti lunges payun (léngkah ageung sareng ngabengkokkeun tuur).

Kaunggulan sareng Kalemahan Latihan pikeun Kamampuh Jalu

Latihan fisik anu ningkatkeun potency, didadarkeun sakedik di luhur, sayogi pikeun lalaki dina sagala umur sareng awak. Aranjeunna cukup gampang pikeun dilaksanakeun nyalira - nyaéta, anjeun henteu kedah pelatih sareng anjeun henteu kedah nganjang ka gym khusus, anu mastikeun pamutahiran gancang dina kaayaan anjeun sareng paningkatan moral.

Aya seueur kaunggulan tina téhnik ieu, sareng anu utami kalebet:

  • nguatkeun otot, kusabab kaséhatan réproduktif bakal ningkat;
  • produksi endorphins sareng téstostéron - aktivitas fisik ngamungkinkeun anjeun gancang mulangkeun awak sareng ningkatkeun manifestasi kakuatan jalu;
  • "Outlet" pikeun adrenalin, anu ngangsonan setrés (pikeun ningkatkeun épék anu diala, perlu ogé ngalaksanakeun latihan otomatis ningkatkeun kaséhatan).

Hiji-hijina kakuranganna nyaéta rutinitas mangrupikeun dasar kaséhatan. Nguatkeun kaséhatan lalaki sanajan 50 taun ogé dimungkinkeun, sareng pidéo latihan pikeun poténsi lalaki kedah janten bantosan anu saé dina masalah ieu. Éféktivitas kagiatan ieu dikonfirmasi ku seueur ulasan ngeunaan kanaékan kakuatan tanaga jalu.

pasangan bahagia tanpa masalah dina hubungan séks

Naon anu kedah diét?

Henteu cekap ngan ukur terang latihan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun potency, sabab masalah di daérah ieu ogé tiasa ngembangkeun ngalawan kasang tukang kanyataan yén hiji jalma, nyaéta, anjeun kedah ngawaskeun kasampurnaan tuangeun anjeun nyalira. Éreksi dipangaruhan ku sajumlah ageung vitamin sareng mineral, tapi anu paling penting pikeun awak lalaki dijelaskeun di handap.

  1. Séng. Éta mangrupikeun bagian tina seueur énzim, sareng kusabab éta nyandak bagian dina prosés metabolisme. Éta ngamungkinkeun anjeun ngajaga tingkat téstostéron dina awak dina kaayaan normal, tapi perlu mastikeun yén jumlah anu cekap tina unsur kimia ieu parantos lebet kana awak. Séng nyandak bagian dina tukeur dehidrotestosteron. Sumawona, dina organ kelamin lalaki, pembagian sareng pembaharuan sél kuman terus-terusan lumangsung, sareng prosés ieu kalem turun sacara signifikan ku kakurangan séng, sareng ogé jumlah sél spérma turun sareng kualitasna turun. Nguatkeun degdegan sering pisan gumantung kana pola dahar, sareng tuangeun anu beunghar séng dimungkinkeun pikeun gancang ngartosna: hurang, tiram, dedak gandum, teri, konéng endog, lauk.
  2. Selenium. Mineral anu dianggo dina jumlah anu seueur ku sistem réproduktif jalu, sareng peran utamina nyaéta dina pertahanan antioksidan dina awak. Unsurna ngajaga saluran getih dina kaayaan anu séhat, nyegah ngembangkeun aterosklerosis, stroke sareng serangan jantung. Salaku tambahan, éta ngabébaskeun awak tina radikal sareng mastikeun sintésis hormon séks sareng spérma. Kalayan kakuranganana, panurunan produksi hormon jalu utama katénjo, anu henteu hartosna épék pangsaéna dina cacakan. Sareng pikeun nyayogikeun awak ku selenium, perlu ditambihan tuangeun sapertos jagong, kadaharan ti laut, tomat, bawang bodas sareng endog kana tuangeun.
  3. Vitamin E. Éta ogé kedah disebatkeun yén latihan anu leres dilakukeun pikeun ningkatkeun poténsi lalaki kedah ditambih ku produk pangan anu ngandung vitamin E, anu dipikaterang ku sipat antioksidan anu kuat sareng tindakan anu langkung seueur. Éta normalisasi tingkat hormonal, nguatkeun témbok pembuluh darah, menstabilkeun mémbran sél, sareng nyegah pembentukan gumpalan getih. Kurangna vitamin kadang nyababkeun kamekaran, kaasup kana bagian lalaki, sareng éta aya dina produk sapertos: minyak nabati, kuman gandum, lauk, rupa-rupa kacang, siki, utamina bibit waluh.
  4. Vitamin tina kelompok B. Seringna panurunan "kakuatan jalu" dikaitkeun sareng kaleuleusan awak, ku sabab kitu, vitamin tina gugus B, anu ngirangan kacapean awak, ningkatkeun daya tahan, nyéhatkeun otot sareng uteuk kalayan énergi, kedah diwanohkeun kana awak anjeun sorangan diétVitamin B6 mangaruhan fungsi sistem saraf sareng dina urutan ngeusianana dina awak, perlu ngenalkeun binih sunflower, endog, kacang, sareng lauk laut kana diét anjeun.

Latihan pikeun ningkatkeun poténsi

Prasyarat pikeun nguatkeun cacakan di lalaki nyaéta kanaékan kagiatan fisik. Cara anu paling gampang sareng paling épéktip pikeun ningkatkeun di bumi nyaéta ngeusi batre sapopoé. Latihan énjing dilakukeun dina beuteung kosong. Disarankeun nginum sagelas cai tetep 20 menit sateuacan kelas.

Latihan anu pangsaéna pikeun normalisasi nyaéta:

  • "Pendul". Perlu linggih sakedik sareng ngadamel gerakan sirkular sareng bagian luhur awak. Durasi palajaran nyaéta 30-40 detik.
  • Ngayunkeun panangan sareng suku. Éta dilumangsungkeun dina arah anu béda. Disarankeun ngarobih intensitasna (angkat lalaunan tina suku sareng panangan kedah diganti ku ayunan seukeut). Durasi latihan senam pemanasan nyaéta 1 menit.
  • Squats. Anjeun kedah ngalakukeun unggal 3 séri 15 pangulangan. Anjeun kedah istirahat henteu langkung ti 1 menit antara épisode.
  • Ngurangan cangkéng bari linggih. Pikeun ngalaksanakeun latihan, anjeun kedah linggih dina korsi, pasang dampal kana permukaan jero pingping sareng angkat tuur babarengan sareng kakuatan otot-otot suku, ngungkulan résistansi kakuatan leungeun. Latihan dilakukeun dina 3 pendekatan, sareng 20 inpormasi dina masing-masing na.

Ngalakukeun komplek ieu unggal dinten ngabantosan lalaki ngajaga nada otot sareng sirkulasi getih normal di daérah palangkangan.

Alesan pikeun turunna potency

Sateuacan ngemutan topik latihan naon pikeun ningkatkeun poténsi, perlu dipikaharti naon sababna anu tiasa mangaruhan pamekaran masalah di daérah ieu. Turunna "kakuatan maskulin" tiasa samentawis sareng permanén.

dahareun séhat pikeun potency

Panurunan samentawis mimitina disababkeun ku sababaraha kaayaan awak, anu kalebet kaayaan setrés, déprési, kurang bobo, setrés fisik sareng psikologis anu kaleuleuwihi, parasaan kacapean terus-terusan, sareng sajabina. Dina waktos anu sasarengan, pikeun méréskeun masalah anu ayeuna, perlu pikeun ngaidentipikasi sareng ngaleungitkeun sabab pamekaranana, sabab ngan dina hal ieu urang tiasa ngarepkeun pamulihan lengkep.

Ngadeg sacara permanen atanapi goréng cacakan tiasa disababkeun ku sagala rupa panyakit, gangguan psikologis, atanapi akibat tina gaya hirup anu teu leres.

Langkung khusus, pantes diperhatoskeun khusus alesan ieu pikeun pamekaran masalah:

  1. Parobihan anu aya hubunganana sareng umur - biasana ku umur 50 taun lalaki, produksi hormon séks jalu - téstostéron mimiti murag, sareng tanpa hormon ieu, dedeganana ngan saukur teu mungkin, ku sabab kitu, dina umur lalaki kaleungitan seueur karep séksualna, sareng dina sababaraha éta leres-leres teu aya;
  2. panggunaan zat anu ngirangan potency, anu kalebet zat narkotika, alkohol (nyababkeun cilaka pisan sél téstis, anu tanggel waler pikeun produksi téstostéron) sareng produk bako, anu ngahambat pembuluh darah, salaku akibat tina sirkulasi getih buruk, kaasup gangguan sirkulasi getih dina organ pelvis leutik;
  3. setrés - kaayaan setrés anu sering, tiasa nyababkeun déprési jangka panjang, fungsi séks anu neken, sareng di dieu penting pisan pikeun nyebatkeun yén latihan pikeun ningkatkeun poténsi lalaki ngamungkinkeun henteu ngan ukur nganormalisasi fungsi séks, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun sacara efektif ngungkulan setrés;
  4. gaya hirup anu teu aktip (utamina upami lalaki dina posisi linggih lami, sabab ku tetep lami dina posisi ieu, sirkulasi getih di daérah panggul beuki parah, anu ngabalukarkeun kagoréngan fungsi sirit);
  5. bobo goréng - kurangna konstan saré ngakibatkeun panurunan dina produksi hormon séks jalu, malihan, awak henteu sapinuhna cageur kakuatanana, anu ngakibatkeun kacapean kronis.

Farmakologi modéren nawiskeun seueur pél pikeun ningkatkeun potency sareng tumuhna sirit. Tapi épéktipitasna, sakumaha aturan, boh samentawis atanapi diragukeun kusabab pangaruh négatip dina organ sareng sistem jalma sanés. Éta langkung aman pikeun ngagunakeun metode bumi anu sayogi sapertos ngadatangan mandi, nyandak pancuran kontras, ngaleungitkeun piring "salah" tina diét sareng ngenalkeun produk anu ningkatkeun poténsi. Pijat sareng latihan pikeun ningkatkeun poténsi épéktip, sareng anu pangpentingna, terapi lengkep gratis, janten sacara harfiah sadayana mampu pikeun metode pangobatan sapertos kitu.

Latihan pikeun prostat

Salila latihan pikeun nguatkeun potency, karya otot-otot anu aya dina bagian pelvis ningkat sacara signifikan. Salaku tambahan, tetes tekanan beuteung dikirangan, anu nyababkeun urut alami prostat, ningkat prosés metabolisme dina kelenjar prostat sareng ningkatkeun aliran getih kana alat kelamin. Olahraga pikeun prostat ogé tiasa ngabantosan ningkatkeun fungsi sistem saraf, fungsi adrénal, sareng ngaleungitkeun prosés peradangan.

Latihan pikeun pijet prostat

Pijat prostat penting pisan pikeun terapi sareng pencegahan panyakit prostat. Pelaksanaanana nyayogikeun aliran getih anu diperyogikeun ka organ anu penting pikeun potency. Komo upami prosedurna dilakukeun sababaraha jam sateuacan sanggama, éta tiasa ngabantosan mastikeun dedeg anu stabil sareng naékna poténsi nalika éta. Latihan pijat prostat anu paling épéktip:

  1. Manjang deui. Posisi mimiti - tuur. Perlu Dengdekkeun dada kana lantai saloba mungkin pikeun 10 detik. Balikan deui 3 kali.
  2. Panyandakan tina dubur. Ieu tiasa dilakukeun sadidinten nalika lungguh atanapi nangtung. Perlu ditarik anus pisan pikeun 10 detik. Anjeun tiasa ngulang dina hiji pendekatan 3 kali.
  3. Suku kana dada. Bohong dina lantai, anjeun kedah narik tuur ngagulung kana dada anjeun. Regangan otot gluteal sareng psoas. Tahan ieu salami 10 detik.
  4. Pikeun otot tonggong. Dina tuur, anjeun kedah ngencarkeun otot beuteung. Angkat panangan sareng suku anu sabalikna dina waktos anu sami. Tahan salami 10 detik.

Kegel latihan pikeun lalaki anu gaduh prostatitis

Latihan anu leres dipilih pikeun poténsi lalaki ngabantosan pikeun gancang ningkatkeun kaayaan otot lanté panggul sareng dedakan pénil. Salaku tambahan, aya paningkatan dina volume sareng kakuatan éjakulasi, sareng éjakulasi prématur ngaleungit. Latihan Kegel pikeun lalaki anu ngagaduhan prostatitis dianggap paling épéktip. Popularitas senam sapertos aya dina kanyataan yén éta tiasa dilakukeun tanpa persiapan awal di bumi. Sababaraha latihan Kegel:

  1. Kira-kira sakitar menit, perlu ngontraksi otot-otot perineum sareng bersantai. Peta kedah diulang 10 kali, laun ningkatkeun waktos kontraksi. Maksimum 20 detik.
  2. Rélaxasi sareng kontraksi otot palangkangan. Perlu pikeun ngirangan sareng ngencatkeun otot gluteal, narik kana dubur. Anjeun kedah ngalakukeun éta 10 kali per set, laun ningkat kana 50.
  3. Pikeun ngatasi kabutuhan anu alit. Perlu dicobian ngeureunkeun jet sahenteuna 4 kali. Dina waktos anu sasarengan, pastikeun saring otot.

leumpang tataranjang suku anu saé pikeun potency

Kualitas dedegan lalaki

Kualitas ereksi nyaéta tingkat karasa tina sirit nalika kagiatan seksual. Éreksi lumangsung kusabab aliran getih kana sirit, dimana éta akumulasi sareng ngagedekeun jaringan na. Kukituna, sirit janten sesah sareng langkung kuat. Dumasar kana di luhur, kualitas hiji dedegan tiasa bénten-bénten. Ahli urologis nganggo skala opat tingkat pikeun ngukur sakumaha hésé sirit anjeun:

Tingkat 1: Sirit ngeusi getih, janten langkung ageung tibatan kaayaan anu henteu tegak. Tapi dina kanyataanana éta henteu sesah sakumaha diperlukeun pikeun kagiatan seksual. Dina tahap ieu, sirit tiasa dibandingkeun sareng kéju tahu.

Tingkat 2: Sirit ngeusi getih sareng mengeras, tapi masih teu cekap nembus heunceut. Di dieu karasa siritna siga cau tanpa mesék.

pangan séhat ningkatkeun kualitas spérma

Tingkat 3: sirit cukup kuat pikeun ngasupkeun heunceut sareng ngamimitian hubungan. Tapi masih aya ruang pikeun ékspansi dina jaringan sirit. Dina hal ieu, kateguhan sirit tiasa dibandingkeun sareng cau anu teu acan dikaluarkeun.

Tingkat 4: Ieu tingkat paling luhur karasa sirit. Phallus dieusi ku getih, urat janten katingali di dinya, sareng batangna kuat sareng kaku. Dina tingkat ieu, sirit tiasa dibandingkeun sareng bonténg.

Teu karasa sirit penting pisan pikeun lalaki (sareng seueur deui). Upami anjeun henteu acan ngahontal tingkat ka 3 atanapi ka-4, hubungan seksual teu mungkin.

Kumaha senam ngabantosan poténsi

Senam pikeun ningkatkeun pidangan libido sareng ngarengsekeun masalah disfungsi erectile saé kusabab éta tiasa dilakukeun duanana ku lalaki anu lemah poténsi sareng nyegah impotensi séks. Latihanana gampang diajar sareng henteu meryogikeun biaya matérial.

potency alus nambahan libido

Latihanana henteu kedah seueur waktos sareng cocog pikeun setting naon waé: di bumi, di luar ruangan atanapi di kantor.

Kauntungan utama tina kompleks gimnastik:

  • otot pubic-coccygeal diperkuat, anu ngadukung organ jawab réproduksi;
  • ningkatkeun produksi téstostéron hormon séks jalu sareng hormon endorphin kabagjaan;
  • metabolisme dinormalisasi;
  • awak ditagihkeun tanaga pikeun kahirupan séks aktip sareng cageur gancang;
  • ngagentos setrés sareng akumulasi kacapean, anu nyababkeun lemahna libido;
  • karya sistem kardiovaskular ningkat, aliran getih ka alat kelamin naék pikeun nada luhur na;
  • ningkat kalenturan sareng daya tahan;
  • lalaki éta janten langkung pikaresepeun, anu ningkatkeun harga diri sareng sikep positipna sacara umum;
  • di lalaki ngarah gaya hirup cicing, latihan ngaleungitkeun tegangan stagnan dina otot anu cicingeun dina tulang tukang sareng pelvis.

Aturan utama pikeun ngalakukeun latihan sapertos kitu nyaéta modeu sareng rutinitas. Waktos sasarengan sareng istirahat panjang antara kelas bakal ngabolaykeun sadaya usaha pikeun ningkatkeun poténsi.