Naon debit dina lalaki nalika gairah seksual?

pelumasan lalaki nalika ngahudangkeun naon éta

Ngaluarkeun tina uretra, anu diperhatoskeun ku lalaki nalika gairah séks, mangrupikeun fisiologis anu normal. Éta disayogikeun ku alam nyalira pikeun ngabasmi mémbran mukosa sirit. Nanging, penting pikeun merhatoskeun warna pembuangan nalika degdegan. Upami aranjeunna transparan, maka ieu dianggap salaku indikator kaséhatan. Dina kasus parobahan warna sareng konsistensi sareng kajadian nyeri dina kasus ieu, urang kedah nyarioskeun parobihan patologis sareng ayana inféksi.

Kaayaan kaséhatan sistem genitourinary tiasa ditilik ku tanda éksternal debit. Parobihan awal karakteristikna nangtoskeun tingkat prosés patologis anu lumangsung dina awak. Hiji lalaki sanggup nangtoskeun sadaya tanda nyalira sareng milari pitulung médis dina waktosna.

Ciri umum

Alokasi pikeun lalaki bénten sareng gumantung kana ciri masing-masing. Kanggo sababaraha, aranjeunna réa sareng lumangsung sacara rutin, pikeun anu sanésna aranjeunna langka atanapi henteu diperhatoskeun pisan. Bisi mana waé, upami saurang lalaki séhat, cairan anu jelas dileupaskeun tina sirit nalika dihudangkeun, anu leres-leres normal sareng sanés tanda anu normal.

Ngaran médis pikeun sékrési cacakan nyaéta urethrorhea. Cairan anu muncul tina kanal uretra sateuacan awal hubungan atanapi sateuacan éjakulasi disebat pre-éjakulasi. Lendir ieu ngalakukeun fungsi anu diperyogikeun - éta nétralisasi lingkungan asam dina heunceut, anu ngabahayakeun spérma. Ieu nyiapkeun lingkungan anu diperyogikeun pikeun pembuahan endog.

Pra-éjakulasi ngandung spérma aktif, komo saatos nembus deet, pembuahan endog tiasa kajantenan.

ngurangan alam dina lalaki nalika dihudangkeun

Sékrési cairan sékrési lumangsung henteu ngan ukur sateuacan hubungan séks, tapi ogé énjing, anu aya hubunganana sareng kanaékan tingkat téstostéron - hormon séks jalu. Éjakulasi spontan, atanapi émisi, paling sering lumangsung dina nonoman nalika tumuh sareng lalaki anu parantos lami teu hubungan séks.

Ngaleungitkeun saeutik transparan pikeun lalaki kaluar nalika gerakan usus. Fénoména ieu disebat defatasi prostatorrhea sareng lumangsung kusabab tegangan kuat otot beuteung.

Sékrési alami awak:

  • smegma- produk tina kelenjar sebaceous, dihasilkeun terus, localized handapeun kulit kulup. Salila prosedur kabersihan, éta dikumbah, upami sanésna akumulasi anu ageung janten lingkungan anu pikaresepeun pikeun pamekaran mikroflora patogén, anu ngangsonan prosés peradangan;
  • spérma- diwangun ku spérma anu dihasilkeun ku kelenjar kelamin. Ngamimitian menonjol nalika éjakulasi nalika ngaleupaskeun séks. Éjakulasi bodas, kentel sareng kandel. Henteuna éjakulasi nalika hubungan atanapi, sabalikna, aliran spontan mani teu aya pangaruh nunjukkeun panyakit organ-organ genitourinary.

Patologis debit

Sistem réproduktif jalu mangrupikeun mékanisme anu rumit, bagian anu penting nyaéta debit nalika degdegan, anu dina gilirannana dibagi kana dua jinis: fisiologis sareng patologis. Upami anu baheula dianggap norma, sareng pasién henteu kedah campur tangan médis, anu dimungkinkeun meryogikeun perhatosan anu caket sareng langkah-langkah anu ngadesek pikeun ngahindaran akibat anu teu tiasa dibalikkeun.

Alokasi sifat patologis anu asalna tepa sareng henteu tepa. Anu baheula dibagi kana anu khusus, anu diprovokasi ku panyakit anu ditularkeun séksual (STD), sareng panyakit anu teu spesifik, anu timbul nalika kakeunaan mikroorganisme sareng baktéri anu ngabahayakeun. Ieu kalebet chlamydia, ureaplasma candidiasis, herpes, sareng anu sanésna.

sabab anu henteu tepa kalebet alergi, trauma kana mémbran mukosa saluran uretra, sareng heureut ureter salaku akibat tina paparan bahan kimia.

debit patologis di lalaki nalika bungah

Pelepasan uretra sapertos dina frékuénsi konstan sareng bénten-bénten sapertos kieu:

  • jilid - seueur atanapi turun-turun;
  • manifestasi éksternal - warna na dibayangkeun tina ngiuhan bodas nepi ka konéng kotor atanapi héjo; tibatan transparansi, aranjeunna janten mendung;
  • pangotor - corétan getih, cacakan purulén, gumpalan mukus;
  • konsistensi - cair atanapi, sabalikna, teuing kandel;
  • bau - putrid pikaresepeun atanapi haseum.

Gumantung kana kaayaan sistim imun jalu, panyakit anu aya sareng jinis agén nular, sékrési bakal béda, anu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi sifatna.

Sorot bodas

Anu janten panyabab utama héd bodas dina lalaki nyaéta urethritis candidal, anu dicirikeun ku gejala ieu:

  1. bau sapertos kapang kapang tina uretra;
  2. leucorrhoea tina konsistensi ngagulung, nutupan sirah sirit;
  3. nyeri dina palangkangan sareng batang kelamin, dibarengan ku peurih;
  4. ngaleupaskeun nalika ngijih;
  5. iritasi dina bentuk bintik beureum;
  6. rezi nalika sanggama.

Pelepasan anu dituduhkeun tiasa dititénan dina mycoplasmosis, ureaplasmosis sareng prostatitis kronis, anu dicirikeun ku pangjurung palsu pikeun ka jamban, pamiceunan teu lengkep dibarengan ku sensasi ngaduruk, turunna libido sareng potency.

Peradangan canggih dina prostat paling sering janten panyabab henteu ngan ukur gangguan seksual, tapi ogé henteu mampuh ngagaduhan turunan.

Pucutan purulent

Éta diwangun ku lendir, partikel anu maot tina épitél sareng leukosit, warna konéng atanapi konéng-héjo héjo mangrupikeun ciri, anu nunjukkeun ayana panyakit:

  • gonorrhea- kentel, bau bau anu henteu lirén sadidinten, ngabakar sensasi dina uretra saatos ngising;
  • Trichomoniasis- dina tahap awal éta hasil tanpa gejala anu penting, kecuali pikeun némbongan konéng. Nalika inféksi maju, lendir sapertos nanah nyababkeun peradangan di daérah séks.

bau ciri

Kaluaran anu bau-bau nalika degdegan disababkeun ku inféksi dina organ genitourinary. Ngalalanyahan prosedur kabersihan teu kedah ditolak. Smegma, akumulasi, janten lingkungan anu pikaresepeun pikeun baktéri anu ngabahayakeun. Baranahan gancangna ngarah kana peradangan sirah organ jalu sareng kulit handapeun bridle, nyababkeun bau bau.

Manifestasi anu sami dititénan dina lalaki anu kaserang penderita diabetes mellitus sareng gangguan metabolik.

Spotting

Ngambah getih dina mani, anu dileupaskeun dina bentuk benang beureum, mangrupikeun tanda inféksi kana organ panggul. Jumlah kaluarna gumantung kana lilana gering. Kalayan période anu berkepanjangan, lapisan lendir runtuh, ngalaan kapilér alit, anu, dina tabrakan sakedik, mimiti getihan.

Aya alesan anu sanés ogé:

  • prosedur médis- nyandak smear tina uretra, masang atanapi ngaleupaskeun kateter;
  • keusik ginjal atanapi batu- nalika ngalangkungan uretra, éta rusak, getih campur sareng cikiih;
  • oncopathology- titik getih aya dina kanker dina téstis, téstis sareng kelenjar prostat.

Dumasar kana éksternal tanda-tanda éksposisi, mustahil pikeun akurat didiagnosis. Upami anjeun curiga patologi, anjeun kedah ngalaman pamariksaan, satutasna, dumasar kana hasil anu dipikagaduh, spesialis bakal nulis resep pangobatan anu diperyogikeun. Maka bakal tiasa dijaga kasehatan lalaki sareng hindarkeun akibat anu teu tiasa dibalikkeun.