Stimulan poténsi lalaki

Naon stimulan poténsi lalaki

Seueur lalaki milari stimulan poténsi anu kuat pikeun mulangkeun kahirupan séks anu séhat. Sering dina milarian ieu, jalma janten mangsa charlatans ngajual suplemén dietary sareng pacifiers sanésna kalayan harga anu saé.

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun solusi anu mana anu leres-leres bakal ngabantosan ningkatkeun poténsi. Ieu daptar produk anu, upami kalebetkeun kana diét, saurang lalaki tiasa mopohokeun ubar anu mahal.

Prinsip umum

Pikeun ngartos kumaha milih stimulan anu pangsaéna, anjeun kedah terang persis kumaha jalanna. Éta bakal tiasa balikkeun tingkat potency anu saé ku ngahontal épék ieu:

  • Perbaikan sirkulasi getih di daérah pelvis;
  • Rélaxasi otot dina daérah ieu;
  • Nutrisi anu hadé pikeun jaringan awak-awak cavernous sirit;
  • Penekanan prosés peradangan dina organ jalu.

Épék ieu tiasa dihontal nganggo stimulan alami atanapi sintétik. Pangubaran alami tiasa kalebet pangobatan sareng suplemén diét, ogé tuangeun biasa. Naon anu pas pikeun anjeun - anjeun kedah mutuskeun ku ngobrol sareng dokter sareng milarian alesan poténsi lemah.

Pangobatan

Dina abad ka dua puluh, sajumlah ageung ubar nimukeun anu nimpah poténsial. Teu mungkin pikeun nyebatkeun stimulan anu pangsaéna - éta gumantung kana naon ari masalah lalaki éta.

Sildenafil sareng generikna

Sildenafil mangrupakeun bahan aktif ubar anu terkenal pikeun potency. Sajumlah ageung tablet parantos dikembangkeun dumasar na. Saatos diciptakeun ubar, apotéker kéngingkeun zat sanés anu sami pangaruhna. Persiapan dumasar ka aranjeunna disebatna generik. Éta moal jalan damel pikeun meunteun dana ieu - seueur anu dianggo langkung saé atanapi goréng, gumantung kana karakteristik masing-masing organisme.

Obat-obatan sapertos kitu mimiti jalan dina satengah jam atanapi sajam saatos administrasi. Durasi tindakan nyaéta ti genep jam dugi ka hiji dinten, atanapi bahkan langkung. Stimulan sapertos dianggo ngan lamun uteuk lalaki narima sinyal pikeun gairah seksual. Dina kaayaan ieu, pembuluh dilebarkeun tina pelvis leutik nampi getih langkung gampang sareng nahan langkung lami. Ngadegna langkung gancang sareng tetep langkung stabil.

Pangaruh Samping

stimulan poténsi ubar dina lalaki

stimulan ieu ogé ngagaduhan efek samping. Éta diwangun dina pangaruh anu goréng kana tingkat tekanan getih. Upami dilaksanakeun sacara rutin, éta tiasa nyababkeun masalah jantung. Langkung saé henteu nyandak stimulan upami lalaki parantos diserang serangan jantung atanapi stroke.

Dilarang pisan ngagunakeun narkoba pikeun ngarangsang poténsi sasarengan nitrat, kusabab résiko turunna tekanan darah anu kuat. Kontra mutlak ogé kalebet kacenderungan dina degdegan anu cekap panjang.

Lalaki anu séhat anu henteu ngagaduhan masalah sareng poténsi henteu kedah stimulan sapertos kitu. Nanging, budak ngora anu dipikaresep sering nyobian ubar populér sareng analogana. Anjeun teu kedah ngalakukeun ieu - sanaos anjeun ngaraos langkung kuat dina ranjang, maka bakal hésé pikeun ngahontal pangaruh sapertos kitu tanpa ubar. Sareng ieu mangrupikeun léngkah munggaran nuju munculna katergantungan psikologis.

Téstostéron jieunan

Naon sababna nyandak hormon sintétik? Anu utami nyaéta parobahan anu aya hubunganana sareng umur. Dina umur lima puluh taun, produksi alami téstostéron turun, sareng "ménopause jalu" parantos lebet. Poténsi tiasa ngirangan pisan. Anu nyababkeun masalah endokrinologis anu sanésna nyaéta kabiasaan goréng, beurat beurat, panyakit kronis. Seringna hal anu pangsaéna dilakukeun ku lalaki dina kaayaan ieu nyaéta ngamimitian nginum pil téstostéron.

Hanjakalna, nyandak stimulan hormonal jarang tanpa épék samping. Téstostéron tambahan nyababkeun masalah dérmatologis dina bentuk jarawat, tingkat pembekuan getih anu ningkat. Salaku tambahan, stimulan ieu mangaruhan kaayaan psikologis ku sababaraha cara. Lalaki tiasa janten langkung ambek, malah agrésif, teu bisa diprediksi dina tingkah laku.

efek samping tina stimulan potency

Titik bahaya anu sanés nyaéta réspon awak. Ngaraos kaleuleuwihan stimulan alami, téstostéron, awak mimiti ngahasilkeun éstrogén. Lalaki janten ngarenghik, sok sanajan gynecomastia katitén.

Salaku tambahan, saatos siklus téstostéron bakal langkung hésé pikeun mulangkeun produksi hormon jalu anjeun nyalira.

Suplemén diétét

Obat ieu sanés ubar. Éta ogé tiasa disebat stimulan ngan ukur manteng. Aranjeunna sering dibawa ti Cina, sareng éta bahkan henteu ngalaman sertifikasi dasar. Dina waktos anu sasarengan, anjeun tiasa nyetél harga naon waé sareng atribut sipat anu ajaib pikeun dummy. Ku alatan éta, sanggeus nyandak kaputusan pikeun nyandak suplemén diet, anjeun kedah waspada ngeunaan kamungkinan tipu daya.

Komo suplemén diét anu pangsaéna henteu cocog sareng pél biasa atanapi, langkung-langkung téstostéron. Pabrikan sareng distributor nyatakeun yén produkna ningkatkeun sirkulasi getih, mulihkeun produksi hormon jalu, sareng sajabana. Naha leres?

Suplemén diet tiasa dianggo salaku stimulan ngan upami lalaki nganggo éta salaku bantosan. Salaku conto, kuring ngalih ka nutrisi anu pas, maen olahraga, sareng dina waktos anu sami nyandak suplemén berbasis ginseng. Tapi upami anjeun teras-terasan mingpin gaya hirup anu henteu séhat sareng mésér bahkan suplemén diét anu paling mahal, tingkat poténsi moal ningkat.

Pangpangna, suplemén diét ngandung ekstrak pepelakan ubar. Kalakuanna bakal sami sareng kompleks vitamin sareng mineral. Kituna, pantes mésér dana sapertos kitu upami aranjeunna henteu overprice.

Microelements

Ku ngarobih diét sareng nyerahkeun junk food, anjeun tiasa naékkeun tingkat kamampuan tanpa épék. Dahareun alami, naha asal sasatoan atanapi tutuwuhan, tiasa ngadorong awak jalu kalayan saé. Ieu sababaraha réngking micronutrién anu pangsaéna sareng tuangeun anu berperan salaku stimulan.

naon produk kadaharan salaku stimulan potency

stimulan poténsi alami nyaéta:

  • Vitamin tina grup E.Ningkatkeun sirkulasi getih dina pelvis leutik. Aranjeunna condong ngirangan tingkat busung lapar, anu ngabantosan dina pengobatan prostat anu radang;
  • Vitamin tina kelompok C.Nguatkeun témbok pembuluh darah sareng kapiler. Hatur nuhun kana ieu, getih medar langkung aktip ngalangkungan sirit jalu. Éta kalakuan henteu ngan ukur salaku stimulan poténsi, tapi ogé salaku cara pangsaéna pikeun nyegah prostatitis;
  • Vitamin tina grup D.Énergi surya penting pisan pikeun produksi alami téstostéron;
  • Vitamin tina kelompok B.Aranjeunna nguatkeun henteu ngan ukur poténsi, tapi ogé pikeun sakujur awak hiji lalaki. Naon penting pisan ngajaga tingkat hormon anu saé;
  • Séngsanés ngan ukur stimulan, tapi "blok ngawangun" nyata hormon jalu. Nyayogikeun potency sareng degdegan anu saé. Numutkeun kana peringkat naon waé, éta mangrupikeun unsur tilas "jalu" utama. Dina kaayaan kakurangan séng, prostatitis gancang berkembang;
  • Selenium.Bakal nyandak sirkulasi getih dina pelvis leutik ka tingkat anu saé. Éta bakal ngabantosan sanés ngan ukur pikeun nguatkeun poténsi, tapi ogé pikeun mastikeun kasihatan, kagiatan sél siki.

Dina diét

Produk ieu tiasa didadarkeun salaku stimulan anu kuat pikeun poténsi lalaki:

  • Daging condong.Hayam bodas atanapi tenderloin lembut bakal jalan saé. Protéin sato diperyogikeun pikeun ngaktipkeun ngahasilkeun hormon jalu;
  • Héjo, cabé beureum,rempah kualitas anu sanés. Teu heran aranjeunna diburu ku jalma beunghar abad ka tukang;
  • Tiram, cumi, kerang.Seueur awéwé terang yén parantos nyiapkeun kadaharan ti laut pikeun tuang, anjeun tiasa ningali anu anjeun pilih dina lampu anu énggal;
  • Kacangan.Asam lemak ésénsial tiasa dipendakan di jerona. Ieu mangrupikeun harta nyata leuweung pikeun lalaki;
  • Jeruk, jeruk nipis, jeruk keprok.Kadang-kadang cekap tuang jeruk sadinten kanggo hilap pil anu mahal.

Pilihan mana anu langkung saé: kéngingkeun stimulan alami tina tuangeun atanapi inuman kompléks vitamin sareng mineral siap pakai? Tangtosna, pilihan kadua langkung gampang. Tapi dina waktos ayeuna, komunitas médis satuju yén dina bentuk alami, unsur tilas langkung hadé nyerep ku awak urang.

Perangsang masarakat

Upami anjeun ngagaduhan prostatitis atanapi kaayaan médis serius anu sanés, sok konsultasi ka dokter anjeun sateuacan nganggo pangobatan alternatif. Sareng anu paling penting - ngagunakeun cara sapertos kitu, tong hilap ngeunaan pendekatan ilmiah pikeun pangobatan. Perangsang poténsi modéren damel langkung saé tibatan poultices sareng tinctures dukun kampung kuno.

ubar masarakat pikeun ngarangsang potency

Resep masarakat ieu tiasa diusahakeun salaku stimulan:

  • Ginseng tincture pikeun alkohol,anu gampang dibeli di unggal apoték. Tuang séndok kana sagelas cai. Kami inuman dua kali sapoé, langkung saé sateuacan tuang. Kami ngulang deui unggal dinten salami sabulan;
  • Dubrovnik.Grind sahingga anjeun kénging 6 sdm. l. , tuang cai ngagolak kana 0, 5 liter sareng antosan satengah jam. Kami inuman tincture dina sababaraha sips, tilu kali sapoé;
  • Farmasi motherwort.Tuang opat sendok kana 250 ml cai ngagolak, tinggalkeun dalapan jam. Kami nginum hiji satengah gelas sapoé. Dosis sadidinten kedah dibagi kana tilu porsi;
  • Anggur panas kalayan rempah-rempah sareng buah-buahan, katelah anggur mulled.Anggur beureum anu saé nyalira ngagaduhan agén hématopoietik, sahingga janten stimulan poténsial. Tangtosna, upami aranjeunna henteu disiksa, kusam dina karya sistem saraf. Épék stimulasi tambahan tiasa dihontal ku nambihan madu kana anggur anu dibungkus. Ku nyalira, suhu inuman bakal mangaruhan pangaruh kana sirkulasi getih di daérah pelvis.